Откриха нова пирамида в Бермудите

Откриха нова пирамида в Бермудите

Трета пирамида бе открита на дъното на Бермудския триъгълник. Инженери и физици от Центъра за изследвания на океаните в Ню Йорк се натъкнаха на нея съвсем случайно.

Откритието е станало докато те са търсели бразилски кораб и френски самолет - едни от многото обекти, изчезнали в Бермудския триъгълник.

Новата пирамида е по-висока от Хеопсовата (146.6 м). Висока е 169.2 метра. Учените не знаят от какво е изградена тя, тъй като веществото е непознато на науката. Според първите изследвания странният материал наподобява метал. След по-задълчовен анализ обаче станало ясно, че химичните елементи, от които се състои, са непознати на Менделеевата таблица.

"Химическият анализ наистина не можа да установи какво представлява това вещество. Физическата му структура също е пълна загадка", заяви водачът на екипа Лайънъл Кроули.

"Предполагаме, че третата пирамиза на дъното на Бермудите, е нещо като команден пункт, откъдето се изпращат указания към адресат, намираш се в района на планината Кайлас в Тибет", допълва Кроули.

Пирамидата е източник за загадъчен електромагнитен лъч, който стига до тибетската планина. Най-любопитното е, че нейната форма също е пирамидална.

В района пред около 10 години учени от Русия откриха 37 пирамиди, ориентирани по четирите географски ширини.

Другите две бермудски пирамиди са открити от руснака Проскуряков. Първата е открита през 1977 година, тя е висока 150 метра. Втората, извисяваща се на 132 метра височина, е идентифицирана 13 години по-късно.

Двете пирамиди са идеално гладки, веществото, от което са направени прилича на стъкло. Според германския океанолог Венрен Майер, който през 2000 година ги изследва, те са изградени преди около 5 века с технология, непозната на човечеството и земната наука.

Рейтинг

5 12
4 7
3 8
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Николин
Николин
02.02.2015 03:23
Много интересна статийка, но съдържа едно много загадъчно нещо. Как така доскоро Хеопсовата пирамида бе най-галяма , до откриването на тази, а в следващия момент през 77 г. била открита някаква си с височина 150 метра , което е с 3,3 м. по-висока от Хеопсовата ?
0
0
Mia
Mia
07.06.2013 03:22
След като открият пирамида естествено е да да огледат целия район колкото и голям да е - а как така пирамидите се появяват през колко там години.
На някой хрумва ли му, че не са оставени по едно и също време !?
3
0