sanovnik.bg»Статии»Мистерии»За телепортацията и апортите

За телепортацията и апортите

За телепортацията и апортите

Най-просто казано, телепортацията е пътуване през времето. А предметите с паранормални способности и прояви са известни като апорти.

Телепортацията се състои в дематериализирането на обект от едно място и изпращането на детайлите за точната му атомна структура на друго място, където обектът бива реконструиран.

Това елиминира времето и разстоянието като фактор и можете да се озовете на всяко едно място само за миг.

Съществуват два основни метода на телепортиране. Първият метод е основан на класическата представа за телепортиране, т.е. - прехвърляне на обекта през пространството. При втория метод обектът се копира на мястото, където трябва да се прехвърли и след копирането се унищожава оригиналът.

През 1930 година Чарлз Форт въвежда думата "телепортиране", която да означава мигновенно преместване на предмети в пространството.

Терминът "апорти" най-често се свързва със сеанси при стайни условия, при които различни предмети сменят своето местоположение без физическата намеса на човек. Апорти се наричат и загадъчно появяващи се предмети в контекста на полтъргайсти, религиозни чудеса и спонтанни явления.

Апортите са също един вид телепортация. Те често носят доказателства за преминаване през твърдо вещество - врата или стена.

През 2004 година екип от австрийски и американски учени направи пробив в квантовата физика. Те успяха първи да телепортират атом.

С помощта на лазерен лъч изследователите предадоха информация за свойствата на една частица на друга, която се намирала на значително разстояние. В резултат на това се получи точно копие на изходния атом.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#178822
Ама той да не е въображаем ?
0
0