sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера»Какъв е късметът ти според деня на раждане?

Какъв е късметът ти според деня на раждане?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Какъв е късметът ти според деня на раждане?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Датата на раждане до голяма степен определя нашия характер. Същото може да се каже и за деня, в който сме родени. Смята се, че на всеки от нас му е отреден определен късмет в зависимост от деня, в който е дошъл на бял свят. Ето и какво е отредила Съдбата на всеки от нас!

Родените в понеделник

Понеделник се възприема като ден за ново начало и вършене на полезни дела. Хората, родени на този ден, са работливи, пълни с енергия и решителни. Те са борбени, добри, приветливи, комуникативни, харизматични. Отредено им е да имат щастлив живот и верни приятели.

Родените във вторник

На родените във вторник им е отредено да живеят в охолство и сред веселие. Те са орисани да са богати и с власт. Но не бива да се главозамайват, защото горделивостта им е най-голям враг. Трябва да търсят мярката във всичко и да не забравят откъде са тръгнали.

Родените в сряда

Родените в сряда са мъдри, разсъдлива и спокойни хора. Увличат се по духовните практики, психология и философия. Те са умерени и винаги търсят златната среда. Не обичат да се налагат и избягват интригите. Предпочитат скромния начин на живот и не ламтят за слава и богатства. Достатъчно им е и малкото, което имат. За техен късмет намират щастието и в малките неща.

Родените в четвъртък

Родените в четвъртък обичат да пътуват

Хората, родени в четвъртък, имат красив изказ и чаровна външност. Приветливи и сладкодумни, те бързо се превръщат в любимци навсякъде, където се появяват. Въпреки това не създават лесно сериозни приятелства, защото рядко се задържат дълго на едно място. Непрекъснато пътуват и са в търсене на нещо ново. Техният късмет е да обиколят света.

Родените в петък

Родените в петък ще се радват на изобилие. Те ще имат възможност да се изучат, да си намерят добра работа. Пред тях често ще се разкриват добри възможности, а те трябва само да се възползват от даровете, които Съдбата им дава. Ако ги пропуснат, ще е в техен ущърб.

Родените в събота

Родените в събота са необикновени хора със свръхестествени заложби. Изявяват се като медиуми, знахари, лекари, духовни водачи. За тях казват, че могат да виждат духове и да контактуват с тях. Имат и пророчески сънища. Те могат да надникнат в миналото и да предусетят бъдещето. Да прочетат мислите ви и да разгадаят нощните ви видения. За тях тайни не съществуват.

Родените в неделя

Хората, родени в неделя, се радват на късмет във всичко и най-вече в любовта. За тях семейството е най-големият дар. Затова може да се задомят много по-рано от своите приятели. Въпреки това ще останат верни на избора си и ще се радват дълги години на семейно щастие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати