sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Водата може да мисли

Водата може да мисли

вода

Водата е най-известното и разпространено вещество на Земята. Дори най-големият двойкар знае химичната й формула, а съвременният градски човек изобщо не се замисля колко ценна всъщност е тя.

Единствено водата е вещество, което се среща в земния условия в трите си агрегатни състояния – твърдо, течно и газообразно. При това повечето й свойства не се вписват в общите физически принципи.

Тази аномалия на свойствата на водата отдавна привлича вниманието на учените. През шестдесетте години се случил инцидент, който открехнал завесата на мистериите.

чаша вода

Лаборантка в един от изследователските центрове в Германия изпуснала без да иска ампула с отровно вещество в голям съд с дестилирана вода. Ампулата била открита едва след няколко дни.

След прецизни изследвания се оказало, че тя не е пуснала и капка във водата. За всеки случай учените дали на лабораторни плъхове да пият от тази вода и те измрели.

По-късно учените установили, че дори след пълно химическо пречистване водата запазва информация за веществата, които са се намирали в нея, във вид на електромагнитни колебания.

Водата има особена молекулярна структура, която се променя под химично, механично и електромагнитно въздействие. Феноменът на структурната памет позволява на водата да поема данни, които черпи от светлината, звука, мисълта и дори думите.

Всяка молекула на водата е в състояние да съхранява информация за цялата планетарна система. Уникалността на водата е в това, че тя се състои от така наречените кластери – кутийки, всяка от които представлява миникомпютър.

Пиене на вода

Във всяка кутийка на паметта на водата се намират 44 000 информационни панела, като всеки от тях отговаря за свой вид взаимодействие с околната среда.

Според учените в паметта на водата е заложена информация както за миналото ни, така и за бъдещето ни. А като си спомним, че ние сме създадени на 70 процента от вода, не е трудно да се досетим, че външните фактори, както и общуването ни с други хора променят структурата на течните вещества на организма ни на клетъчно ниво.

Без да го осъзнаваме, ние всеки ден препрограмираме себе си и околните. Лошото настроение, безпричинната агресия, нервозността и дори много от болестите са резултат на негативно биоинформационно въздействие.

Затова е важно да следите какво изричате. Нещо повече, с негативните си мисли човек дори може да отрови всичко, което съдържа макар и в минимални дози вода. Някои учени са на мнение, че ураганите и бурите се пораждат от реакция на водата на общото замърсяване на енергоинформационната среда.

Затова, когато пиете вода или друга течност, правете го с добри мисли. Вие ще спечелите от това. Всички хранителни продукти, особенно пресните, съдържат голямо количество вода. Точно затова много народи се молят преди да се хранят. След молитва всяка храна става лекарство за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати