sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти!

Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти!

Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти!
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Хората открай време искат да надникнат в бъдещето и да разберат какво им готви съдбата. За целта има създаден цял арсенал от гадателски практики, коя от коя по-тайнствени.

На въпроса обичате ли плодове почти всички отговарят утвърдително, а предпочитанията се движат в широк диапазон. Малко хора обаче знаят, че изборът, който пада върху определен плод, може да се използва за гадаене. То повече прилича на игра, отколкото на тайнствен ритуал за предсказване, но точно това го прави по-занимателен и предпочитан във всяка весела компания.

Да видим какво вещаят звездите според плода, който е избор в оригиналния тест, предсказващ близкото бъдеще.

Ананас - заедно с екзотичния вкус, този плод носи и избор, подпомагащ навлизането в нова професионална или лична сфера в живота, която до този момент не е била предпочитана. Това означава, че предстои интересен експеримент, който може сериозно да промени житейската съдба на човека и да го отклони от пътечката, по която върви.

Киви - още един екзотичен плод, който вещае промяна. Изборът означава, че ще настъпи ситуация, която изисква взимане на бързи решения. Късметът ще донесе правилен избор и адекватна реакция.

Грозде - този избор казва, че предстои участие в приятно и забавно мероприятие с приятели, но и нови и интересни хора, с които ще бъде установен контакт, а той ще премине в стабилни отношения.

Плодове за предсказване на бъдещето

Лайм - зеленият лимон вещае нови сексуални преживявания с партньора, които ще го изненадат приятно. За самотните в момента означава среща с нов партньор и приятно изкарване с него.

Ябълка - този прекрасен плод гарантира успеха, който ще дойде като резултат на целенасочен и неуморен труд.

Банан - плодът, съдържащ много фибри и с аристократичен вкус, подсказва добра кондиция и внимателно наблюдение на ставащото наоколо. Те ще завършат с нови предложения, които са търсени и чакани и ще донесат радващи постижения.

Портокал - цитрусът с жизнерадостен оранжев цвят подсказва, че мечтаното пътуване до екзотична дестинация ще се осъществи. Още по-хубавото е, че ще бъде споделено с любим човек.

Лимон - този плод предсказва, че скоро силно желаната покупка ще стане факт, защото липсващите за нея пари ще бъдат събрани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest