sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магически ритуали с канела

Магически ритуали с канела

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9314
Магически ритуали с канела
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Канелата е известна не само с кулинарните си приложения, но и в качеството си на вълшебна подправка. Магическите свойства на канелата са били добре известни на древните жреци и са се ползвали по време на ритуали, осъществяващи връзка между смъртните и божествата.

Била е добре позната на древните египтяни и сред хората в Древна Гърция. Заемала е важно място не само в религията, но и в народната медицина. Била е толкова обичана и ценена, че се е поднасяла като подарък на важни особи.

Канелата е свързана с елемента Огън и Слънцето. Тя има свойствата да сгрява, поражда любов и мъдрост. Канелата стимулира умствената дейност и духовното извисяване. Освен това е сред подправките за привличане на пари.

Ето няколко лесни магически ритуала с канела:

За насърчаване на любов

За да поддържате силна обич и вярност във връзката си, можете да си послужите с канела. Достатъчно е всяка сутрин да поръсвате от подправката върху препечена филия, описвайки формата на сърце. Поръсете мед отгоре, след което изяжда хляба за закуска. Много важна част от този вълшебен ритуал с канела е визуализацията. Дъвчете бавно и спокойно, като през цялото време мислете колко много обичате половинката си и излъчвайте любов.

Магии с канела

За духовно осъзнаване

С цел духовно осъзнаване, изцеление, пробуждане и избистряне на ума, всяка сутрин добавяйте към кафето или чая си и щипка канела. Насладете се на напитката със затворени очи и я приемайте на малки глътки, фокусирайки се върху аромата. Този сутрешен ритуал с канела ще ви помогне в себепознанието и духовното извисение. Ще ви направи по-мъдри, търпеливи и добри.

За привличане на пари

Канелата може да привлече любов и пари в живота ви, ако я използвате достатъчно често и по предназначение. Един от най-добрите начини за привличане на пари е да поставяте пръчици с аромат на канела в дома си. Например в коридора, така че да ги усещате, щом се приберете вкъщи.

Добавянето на канела към сладкишите също би имало цялостно положително въздействие върху живота ви. Още по-силен магически ефект ще постигнете и при използването на други подправки за пари, сред които джинджифил, бахар, кардамон, босилек, копър, магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати