Магически билки за вярност

Магически билки за вярност

От древни времена билките заемат главна част в магическите ритуали, свързани с любовта и в любовните магии. От Египет до Северна Америка и навсякъде между тях, всяка древна култура е имала свои местни магически билки, които да привличат и запазят любовта. Ще разгледаме кои билки притежават магическа сила, която може да гарантира верността на партньора.

Зимзеленът се счита за билка на верността и вечната любов. Смята се, че изсушеният цвят на зимзелена, смесен с храна, е в състояние да омае човек, да възбуди любовта му и да го накара да бъде верен на партньора си. Букет от зимзелен в дома или венец от билката на входната врата предпазва семейството както от нечисти сили, така и от от изневери.

Босилекът също има магически способности, които ще направят така, че партньорът ви няма да ви изневерява. Това, което трябва да направите е просто да го поръсите със прах от стрит изсушен босилек, докато спи.

Ако на партньорът ви му предстои далечно пътуване без вас в командировка или по друг повод и искате да ви остане верен, то тогава може да използвате семена от копър, които тайно да поставите в джоба му или в куфара с багажа. Можете да използвате за същата цел и семената (хвърчилките) на глухарчето.

Копърът е част от магическите ритуали за вярност

Индийското орехче се счита за символ на верността. С него се изпълнява ритуал за вярност. Трябва да разделите орехчето на четири части. Първата да заровите в земята, втората да изгорите, третата да хвърлите от висока скала, а четвъртата да попарите във вряла вода. След като водата, в която сте попарили четвъртото парченце, се охлади, отпийте глътка от нея, извадете ядката и я сложете вечерта под възглавницата. Така партньорът ви ще ви остане верен.

Ако смятате, че вашата половинка ви изневерява, то за да укрепите любовта си и да го накарате да ви бъде верен, може да носите със себе си корен от теменужки.

Седефчето се смята за една от най-силните билки при любовни заклинания, особено при липса на взаимност.

Невенът ще помогне за постигане на успех в любовните отношения. Цветчетата невен прогонват лошата енергия от влюбените и предпазват от всяко отрицателно въздействие, включително изневери. Добре е да носите цветче от невен с вас на срещите с любимия.

Мирта е популярна като сватбен подарък за млада двойка. Смята се, че семейната хармония няма да напусне дома, в който има мирта, а двойката ще живее в любов, мир и хармония и съпрузите ще си бъдат верни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати