sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Известни предсказания за бъдещето на Турция

Известни предсказания за бъдещето на Турция

Известни предсказания за бъдещето на Турция
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Стремежът на човека да узнае какво крие бъдещето датира от древни времена. Такова знание е безценно, защото ще определи стъпките ни в настоящето и ще предотврати много грешни решения. За съжаление човекът не разполага с инвентариум, който да му позволи да погледни напред във времето.

Съществува цяла наука за прогнозиране на бъдещи събития, но сухата материя не може да улови и предвиди всички превратности на съдбата, завоите на събитията и неочакваните действия на всеки, замесен случайно или не в някое събитие.

Какво остава на хората при това положение, освен да се обърнат към света на предсказанията и гаданията. Тези практики са толкова древни, че е трудно да се открие началото им. Имената на предсказатели и гадатели са станали нарицателни и се помнят векове след времето, в което са живели. Нострадамус, Ванга, Джуна и още хиляди други са известни на много хора по света, които приемат сериозно техните видения.

За всяка държава по света има известни на народа, който я населява, предсказания, а дали те ще се сбъднат е въпрос, чийто отговор е в бъдещето.

Съседната на нас Турция не прави изключение, а любопитството у нас към нея е обяснимо, предвид местоположението на държавата и историческите връзки, които съществуват между нас и Турция.

Какво вещаят звездите за Турция според известни гадатели?

Османска империя

На този въпрос отговор е даден още през ХVІ век и то от мюсюлмански пророк Муста - Един. Този гадател спечелил вниманието на султана с точни прогнози, но имал смелостта да казва всичко, което знае за бъдещето, а това невинаги вещаело добри дни за него.

На въпрос на владетеля какво ще бъде бъдещето на империята, той отговорил, че Османската империя ще преживее дълги и славни времена, но накрая народ, който живее на североизток, ще я превземе и отново християни ще владеят Цариград.

Това предсказание не е изказано само от Муста - Един. Същото твърди и монахът Авел (1757 -1841) година. В своя книга с предсказания той твърди, че старата столица на Византия - Константинопол, отново ще бъде християнски град.

Това вещаят също йеромонах Агафангел през Х век, Козма Етолийски през ХVІІІ век, Мартин Задека през ХVІІІ век и монахът Антоний Чапеле през 1871 година.

Кой ще бъде народът, който ще върне Контантинопол отново на християнския свят?

Истанбул, Турция

Според Серафим Саровский(1754-1833) година по-голямата част от територията на днешна Турция ще бъде окупирана от руснаци.

Според монаха Паисий Святогорец, който е почти наш съвременник, тъй като е починал през 1994 година, в Близкия и Средния изток предстои война с участието на Русия, Европа и Китай и това ще има тежки последици за Турция.

Много хора ще загинат, други ще приемат християнството, а някои ще избягат в Месопотамия, където сега е днешната държава Ирак. Тогава Константинопол ще стане отново гръцки.

Мюсюлманските пророци дават на Цариград 600 години, в които да бъде турски. Те изтичат през 2053 година. А дали пророчеството ще се сбъдне, много от хората, които живеят сега в България, ще имат възможност да видят с очите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати