Кои са децата на светлината?

Кои са децата на светлината

От години планетата ни е населявана от едни много специални и необикновени хора. Това са децата на светлината - бележещи началото на една нова и мирна епоха, в която човечеството навлиза. Макар и външно да не се отличават от останалите човеци, техните качества ги превръщат в забележителни личности и много специални деца.

Хората от тази "нова порода" са надарени с изключително силна интуиция. Те се свързват с останалите много лесно, сякаш четат мислите им, предусещащ намеренията им. Освен това сънищата им са много ярки, а често и вещаещи бъдещи събития.

Освен способността да виждат в бъдещето тези специални хора държат много на честността, прямотата и откритото общуване. Те мразят интригите и непочтеността.

Не приемат по никакъв начин подобно поведение. Духовните учители смятат, че техните души са избрали да дойдат на Земята, за да научат хората от старата епоха на добрини, мир, любов, смирение и най-вече честност.

Специални деца

Децата на светлината са наричани още деца индиго и човеците на новото хилядолетие. Те идват със специална мисия на земята, но пред тях се изправят сериозни предизвикателства. Проблемът е, че те се раждат на прага между две епохи.

По време на своя земен път тези искрени и чисти същества трябва да се изправят пред хора със закостенели схващания, които все още лъжат и крадат, занимават се с безсмислени деяния. Общуването на децата на светлината с такива личности може да им донесе много болка и да създаде у тях чувството, че са неразбрани.

Когато обаче намерят себеподобни, тяхната сила ще е още по-голяма. Обединявайки се, децата на светлината ще успеят да прокарат мир и любов на земята, които ще царят дълго време.

Годините, които предстоят за всички ни, ще ни дадат много ценни житейски уроци. Ще сме изправени пред сериозни изпитания и ще трябва да загърбим старите си пороци.

Деца индиго

Но осъзнавайки истинските си колективни задачи, като това да си помагаме и да се обичаме, ще успеем да израснем духовно. Новото хилядолетие изисква емоционална и братска близост между хората, смирение и възвръщане на основите човешки добродетели, които през последните години бяха забравени.

Прочете още за децата индиго и кристалните деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати