sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта»Кои са ангелите-заселници?

Кои са ангелите-заселници?

Кои са ангелите-заселници?

Според различните религиозни текстове ангелите са божествени създания, които изпълняват волята на Бог и се грижат за хората на Земята. Смята се, че тези необикновени посланици на доброто живеят на небето или са сред хората, но в повечето случаи остават невидими. Те са безсмъртни, могат да летят, закрилят хората и чуват техните молитви.

Според медиумите обаче ангелите могат да се заселят и в човешко тяло. Това са така наречените ангели-заселници. Човекът, приел ангелска душа, няма характерни физически белези. Такива хора дори могат да изглеждат съвсем обикновено, но всички те си приличат по съдби и по поведение. Ето и какво повече разкриват медиумите за ангелите-заселници.

Те се свързват с човек, който не се чувства добре в тялото си и средата, в която живее, има самоубийствени мисли и всячески желае да напусне този свят. След това въпросният човек преживява някакъв тежък инцидент.

Например катастрофа, загубване на съзнание, тежко заболяване. Оказва се на косъм от смъртта. В този момент човешката душа напуска първоначалното си тяло и се пренася във вечността, а на нейно място се заселва ангел, който продължава живота на пострадалия човек.

След инцидента човекът се съвзема, но видимо изглежда много променен. Ангелът-заселник не помни своя божествен произход и как се е озовал на Земята. Той се вписва в живота на тялото, в което е настанен. Общува с близките му, разпознава ги. Светогледът му обаче е напълно различен, защото той идва с мисия да се грижи добре за всичко и всички.

Ето и мисиите му:

Медитация

- след инцидента ангелът-заселник обръща много повече внимание на здравето и телесната си обвивка;

- започва да взема неочаквани решения - прекъсва някои предишни приятелства, контакти или дори връзки, ако смята, че те не са добри дошли за него;

- помага много на близки и любими хора, обръща им повече внимание, съдейства им;

- участва в благотворителни кампании, променя начина си на хранене, външния си вид;

- може да направи и някои радикални промени като смяна на местожителство, работа, семейно положение, име. В случай че някои от тези неща не са по вкуса на ангелът-заселник, той няма да се поколебае да ги промени след инцидента. А на околните ще им се струва крайно необичайно такова поведение и дори налудничаво.

Прочетете също интересни факти за преражданията, кармичните връзки и спомени от минал живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати