sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Вещи в дома ви, които убиват жизнената енергия

Вещи в дома ви, които убиват жизнената енергия

Вещи в дома ви, които убиват жизнената енергия
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Казват, че редът във вещите свидетелства за реда в главата. Кои са вещите, които влияят негативно на жизнената ни енергия? Някои обикновени вещи имат разрушителна сила.

Не бива да се забравя, че енергийното поле на човека е крехка материя и всяко деструктивно влияние върху него отнема от жизнената сила, следствие на което възникват редица проблеми.

Затова е нужно да създадем собствена защита срещу негативните влияния като най-напред прочистим дома си. Защитени емоционално, ще опазим своята аура от пробиви и така енергийния ни щит ще бъде надеждна охрана на нашата жизнена енергия.

Кои са вещите, които убиват жизнената ни енергия? Ето някои от тях

Ненужни вехтории

Вещи в дома ви, които убиват жизнената енергия

Към това определение спадат всякакви вещи - стари обувки, негодни вече мебели, износени дрехи, счупена техника. Тези непотребни неща влияят на цялостната атмосфера на дома. В него започва да циркулира лоша енергия, която се отразява на обитателите.

Разбитите, наранени съдове и счупени огледала влизат също в това число. На първо място, използването на вече повредени съдове е опасно за здравето, тъй като в пукнатините се събират различни микроорганизми. След това те изсмукват и от жизнените сили.

Огледалата са особено важни в енергийно отношение. Огледалото е място на силно енергийно натрупване и е много важно то от какъв характер е. Неслучайно още в древни времена счупеното огледало е било предвестник на нещастия.

Чужди амулети и талисмани

Чуждите вещи за защита или привличане на определени енергии са опасни. Те са заредени с енергия, която не е в синхрон с нашата, а на своя притежател. Затова не е добра идея да се съхранява в дома и особено да се ползва чужд талисман.

Чужди фотографии

Ако човекът на снимката, която се държи в дома, не е от близкия роднински или приятелски кръг и особено ако е неприятна на стопанина на дома личност, може да се превърне в разпространител на негативна енергия. Дори чисто практично, когато един човек предизвиква негативни мисли, фотографията му няма място сред любимите вещи.

Вещи на починали хора

Вещи в дома ви, които убиват жизнената енергия

Вещите, които са принадлежали на покойник, е най-добре да се раздадат за спомен или на нуждаещи се. Те рушат енергийната атмосфера на дома и затова по-добре да бъдат извън него.

Увяхнали или сухи цветя

Видът на повехналото цвете създава угнетяващо впечатление. Букетът, който е бил жив и цветен, а вече е увяхнал и печален, е добре по-бързо да бъде премахнат от помещението.

Това важи и за всички вещи, които са символ на тъга, разруха и печал. В дома трябва да се осигури простор на слънцето, свежия въздух, създаващи усещане за порядък в унисон с вътрешния мир и ред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати