Магията на името Даяна

Магията на името Даяна

Красивото женско име Даяна е с древен произход. Каква магия носи то, какви са характерът и съдбата на Даяна?

Притежателките на името Даяна се отличават с богат вътрешен свят, крехка душевност и чар. Даяна е състрадателна, добронамерена и винаги готова да помогне.

На пръв поглед тя изглежда нежна и уязвима, но всъщност има много силен и борбен характер, винаги е готова да се бори за истината и да се разбунтува срещу несправедливостите. Тя е родена да бъде водач и бунтар.

Фън Шуй елементът Метал е този на Даяна. Нейни камъни талисмани са диамантите. Късметлийското животно на Даяна е еленът, а щастливото растение - бор. Най-късметлийският ден за Даяна е неделя, а най-благоприятен цвят за нея е бяло. Щастливият сезон на жените с това име е лятото.

Момичетата с името Даяна, които са родени през пролетта, са смели, амбициозни и решителни. Готови са на невъзможното, за да постигнат целите си. Не се плашат дори и от големите рискове.

Родените през лятото дами с името Даяна са гъвкави, остроумни и изобретателни.

Лесно се нагаждат според съответната ситуация, което им помага да постигат завидни успехи на работното място. Те са умни, схватливи, социални и харизматични. В тяхно присъствие всичко върви добре и е интересно да се комуникира с тях.

Даяна, родена през есента, е старателна и трудолюбива, но и предпазлива към непознатите. Дори и към приятели не се разкрива напълно.

Даяна, която е родена през зимата, е много отговорна, но и мнителна. Внимава какви хора допуска в приятелския си кръг, който често не е голям.

Положителни и отрицателни черти на Даяна

Характер на жени с името Даяна

Даяна е чувствителна, разсъдлива, земна. Тя съчетава в себе си положителни черти като спокойствие, увереност, твърдост и баланс. В същото време Даяна е адски злопаметна. Тя лесно се обижда, а след това помни лошите думи дълго време. Това е причината да зачерква хора от живота си много бързо и да е крайно недоверчива.

Хобита и интереси на Даяна

Даяна има творчески усет, изтънчен стил и артистична мисъл. Тя се интересува от рисува, писане, конна езда, танци. Вълнува се също от изучаване на нови езици. Даяна ще се справя добре с професии, свързани с творчество, здравеопазване, дипломатични отношения.

Любов и семейство за Даяна

Даяна е романтична, нежна и иска мъжът до нея да е кавалер. Не би се примирала с посредствено отношение от страна на мъжете. За нея е важно да бъде ухажвана и да се чувства желана. Също така държи да бъде уважавана от мъжа до нея и да има водеща роля във вземането на решения. Даяна не би се чувствала щастлива с безхарактерен и нерешителен човек.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати