sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Какво издава буквата А в името ти?

Какво издава буквата А в името ти?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k344
Какво издава буквата А в името ти?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

А е не само първата буква от азбуката, но и първата гласна. Това е много значима буква, защото символизира началото на всичко. От нея произтича всичко останало. Буквата А резонира с много силни вибрации, които придават силни качества на тези, които имат А в името си. Особени късметлии са хората, чието име започва с буквата А.

Те са амбициозни и свободомислещи. Не променят мнението си под чужд натиск. Родени, за да бъдете лидери, вие искате да поемате отговорности и винаги имате цял списък с цели. Притежавате огромна смелост, но се уверете, че сте гъвкави и приемайте сериозно идеите на другите. Не се стремете винаги да се налагате на всяка цена.

Хората с буква А в името се стремят да се образоват във всички аспекти на живота си. Притежават много независим характер и е трудно да бъдат контролирани. Човек с буква А в името е непредвидим, свободолюбив, бунтар и дори дори малко сприхав понякога.

Хората с А в името са надарени с решителност. Използвайки това свое качество, те намират изход от всяка ситуация. Те се отличават още със силен дух, енергия и стремеж да постигнат каквото си искат. Те са умни, амбициозни, съобразителни. Сякаш нямат страх от нищо. Не се притесняват да влизат в двубой, за да докажат, че са прави и за да се случи всичко по техния начин.

Хора с буква А в името

Личностите с две A в името са надарени с повече творчески способности. В комбинация с аналитичната си мисъл, те вземат интелигентни решения. Други хора са омагьосани от тази творческа способност и обичат да бъдат около човек с А в името.

Човек с три или повече букви А в името може да остане в историята и да промени света по някакъв начин. Тези персони са магнетични, изобретателни и с огромно въображение. Лошото при тях е, че могат да започват уникални нови проекти, а но понякога се отегчават бързо и не ги завършват. Освен това са големи егоисти и винаги слагат себе си на първо място.

Хората с А в името си могат да бъдат цинични по отношение на всичко. Те са склонни да бъдат критични към другите хора, защото смятат, че другите не успяват да постигнат толкова, колкото те самите могат. Друга слабост на същите е, че те могат да изпаднат в ярост, когато се почувстват оскърбени, разочаровани и раздразнени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати