Завистта разобличава енергийните вампири

Завистта разобличава енергийните вампири

Енергийните вампири се хранят с нашата жизнена енергия. Всеки от нас има биополе, а така също и енергийни центрове, известни като чакри. Именно през тях ние получаваме енергия от космоса и земята.

В случаите, когато тези чакри са запушени, на човек не му достигат сили и тогава той започва да се храни с тази енергия, която успява да получи. Именно по този начин се става енергиен вампир.

Има основно два вида енергийни вампири – агресивни, които са подвластни на слънчевото влияние, и пасивни, за които е определящо и главно господството на Луната.

Едно единствено нещо обаче е общо за всички енергийни вампири и гарантира разпознаването им сред тълпата. Всяка пиявица върху нашата жизнена енергия се откроява със своята завист. Тази характерна черта е като константна величина за природата на такива хора.

Всеки енергиен вампир непрекъснато е раздиран от завист – тя го гложди понякога явно, но в други случаи нейните прояви са латентни, което обаче не значи, че тя отсъства.

енергийни вампири

Обикновено хората, които имат дисхармония в душата си са тези, които стават жертва на енергийните вампири. Те „надушват” като псета терзаещите се сред нас. Разбират винаги кои са хората с мъка в сърцето.

Всеки човек, който е недоволен от живота си под една или друга форма е потенциална "храна" за енергийните вампири. Дори фактът, че сте изнервен от диетата, която спазвате е зелена светлина за "душевните кръвопийци".

Ако неприятното състояние, в което сте изпаднали продължава повече от 4 дена, вие реално сте открита мишена за вампирите на енергия или дори може да се превърнете в един от тях.

Единственият сигурен начин да се предпазите от тези злобни хора е да се радвате на живота и на всичко, което ви заобикаля. Посрещайте нещастията с усмивка, отвръщайте на злото с добро, за да го дразните и да сломите нечистите му намерения.

Рейтинг

5 11
4 5
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Десито
Десито
08.12.2013 10:49
Относно написаното от ла бонне фее... изкарайте поне първо ниво на рейки, даже ако е възможно и второ, поговорете по този въпрос с рейки мастера, за да Ви насочи как точно да преодолеете проблема.
0
0
лариса
лариса
30.08.2013 15:02
и аз имах такава приятелка,дори не и обръщах внимание, но доста не ми вървеше в нищо.
3
1
la bonne fee
la bonne fee
12.08.2013 22:45
Имам такава колежка,която не се спира пред нищо за да черпи енергия:
Тя напълно ми разби енергийният баланс!Едва не колабирах.
Почнаха болките в корема с неясен произход.
Започна стягащата и задушаваща болка в сърцето, която понякога също е остра! Като за капак беше смазващата болка в главата, която едвам издържам.
Тя блокира всичките ми опити за отбрана и ме разцентрова напълно! Няма ден, няма нощ!Изпитвам ужасен страх.
Нося амулет, изговарям мантри и молитви.Бях на ясновидка, която се занимава и с рейки.
Пия и се пръскам със светена вода!Всяка свободна минута гледам да се зареждам чрез любимите ми занимания!Всичко, което чух и прочетох направих, но с нулев резултат!Мощта й расте и от един нейн поглед се разстройвам с часове.
Въобще не си въобразявайте, че с кръстосани ръце или крака и избягване на погледа ще се измъкнете.
За енергията няма разстояния! Когато тя мисли за мен аз почвам да се чувствам зле.
Градя защити, които тя разбива! А аз измъчвам и физически, и психически, и не мога да повярвам, че това се е случило. Като във филм на ужасите съм и вече ме е страх за живота ми!Тази тъмна, гадна енергия, която ме залива, не мога да я преборя!
0
0
Юлия
Юлия
04.05.2014 19:41
Опитай да се се държиш с нея като със слугиня. Представяш си, че си й господарка и тя трябва да те слуша и да ти се подчинява без да има право да ти противоречи .Упражнявай се върху нея 1 месец и ще видиш че нещата ще се променят.Ако се държиш с такива хора като със слуги, те стават послушни.
1
0
sonia1976@abv.bg
sonia1976@abv.bg
26.12.2013 22:21
За съжаление съмнапълно съгласна от подобна сган няма отърване аз самата съм всекидневно потърпевша и няма отърване нито молитви нито амулетии каквото ида било какво ли не опитах само който не си е патил от такива(хора) незнае за какво става вапрос тогава щещ не щещ ставаш злобар.
2
1
Наташа
Наташа
01.08.2013 06:55
До Лилия
Има такива и още как,интригантите най - вече ,те просто са си такива,бъркат се на всякъде просто от любов към спорта.Обикновенно те са и големи завистници.Живея с такава жена 33 години и знам за какво става дума.Не е задължително да са отхвърлени ,пренебрегнати и т.н.,просто завиждат на всички за всичко създават интригата а после се правят на жертви.Мога да напиша цяла книга с такива примери.Вярно е че единствения начин да ги игнорираш е да показваш добър тонус,винаги добро настроение - това ги съсипва и ги кара още повече да правят лошотии - и в крайна сметка това ги съсипва и изяжда отвътре.Това съм го разбрала от собствен опит.За съжаление няма спасение от такива,особенно ако това ти е семейството:((((
8
0
мариана
мариана
27.07.2013 18:01
На такива не трябва да се помага. Превръщат се в използвачи.
А защо ние трябва да го променяме?! Той сам не може ли да се храни и да излиза на разходки?!Ако той не си вземе сам живота в собствените си ръце, няма кой да го направи вместо него.
4
0
vivian live
vivian live
27.07.2013 12:26
Да има книга за енергиините вампири-това са хора,които се залепят за вас и смучат от енергита ви ,от аурата ви-възможно е да са ммного прикрити и да се правят на доброжелателни-Да ви правят подаръци дори за да сте им задължени,да предизвиквт квги ,интриги,не се спират пред нищо ,дори да подрзнят и бременна жена-ако вие сте слънчев човек-хората ви харесват ,а мъжете ви правят жестове подаръци-все някой вампир ще се алепи да си изкара неуспял в нищо или да направи интрига да ви скара с близки и приятели-изхранват се от чуждите емоции-Не им се връвайте..масово са с някакво физическо заболяване-дебели жени,гроновати мъже-залепват се за хора ,по-красиви от тях и се опитват да манипулират,понякога искат помощ или услуги-заобикаляйте се само с хора,по вашия вкус..Избягвайт ги..
4
0
souffrante
souffrante
20.06.2013 21:19
не съм напълно съгласна, аз мисля / по-скоро от лични наблюдения/ че те нападат ,когато си в прекрасно настроение, когато смятат ,че притежаваш прекрасни неща и взаимоотношения с другите-именно защото завиждат.Лошото е, че те смучат бавно и почти незабелязано , и изведнъж те нападат с пълна сила...
8
0
Ани
Ани
18.05.2013 16:09
Всеки би могъл да изпадне в състояние на безпомощност и ако не ние самите,то някой член от семейството ни!И трябва ли да го игнорираме или трябва да се опитаме да му помогнем?!И ако преживяваш някакво нещастие или нечия загуба то как точно да се радваш на живота и да приемеш нещастието с усмивка?!
1
0