sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Някои хора са истински каръци, но други са тотални късметлии. За тях хората казват – роден е под щастлива звезда.

Вероятно е и вие да сте от тези късметлии, но все още да не сте убедени в това. Ако през определен период от време печелите от тото, лотария или различни игри, и това ви е направило впечатление, навярно късметът ви дебне от всеки ъгъл.

Ето списък на някои категорични знаци за това, че сте родени под щастлива звезда.

Разминавате се на косъм с беди и нещастия

Случва ли ви се често да се разминете на косъм с някое нещастие, което е можело да се струпа на главата ви? Например – премествате се крачка встрани и на мястото, където сте или допреди малко, пада клон? Или – тръгвате си от плажа и там се разразява страхотна буря. Или отивате с колата на ремонт и се оказва, че сте го направили тъкмо навреме, защото нещо много важно току-що се е повредило. И купища други подобни случки. Това са категорични знаци, че Господ ви пази и вие всъщност сте родени под щастлива звезда.

Винаги ви върви в ключови моменти от живота

Късметът винаги е с вас и това си личи. За разлика от останалите, вие получавате най-добрата оферта за работа, пада ви се любимата ви тема по време на изпит, изгубвате портфейла си и го намирате веднага с всички пари и документи вътре... Но и не само в толкова важни периоди, а и в ежедневието.

Роден под щастлива звезда

Например - теглите билетче на опашката в банката и ви викат веднага, редите се на опашка за любимите понички и свършват точно след вашата покупка, печелите в Коледната томбола, намирате пет лева на улицата... И т.н. Примерите са безброй.

Огледайте се и сравнете това, което ви се случва, с живота на другите хора. Ако установите, че наистина винаги имате късмет, при това – откакто се помните, значи сте от родените под щастлива звезда хора.

Имате интуиция и тя не ви подвежда

Когато интуицията ви е силна и ви напътства правилно, значи щастливата ви звезда е налице. Съвсем спонтанно усещате какво трябва да направите в определени моменти и впоследствие разбирате, че това е било най-вярната ви постъпка.

И това не се случва единично, а най-редовно. Хората го наричат още и шесто чувство. То ви пази, закриля и помага. Сякаш ангели непрекъснато летят около вас и ви направляват по правилния път. Това чувство е толкова специфично, че няма как да се обърка. Ако усещате, че ви съпровожда през целия ви жизнен път – вие сте много специален човек, с щастлива звезда, която ви пази.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати