sanovnik.bg»Статии»Мистерии»В близко бъдеще - всички хора с чипове

В близко бъдеще - всички хора с чипове

В близко бъдеще - всички хора с чипове

Правителствата на големите държави в света отдавна обмислят идеята за въвеждане на чипове сред хората. Чиповете ще обединят всички пластмасови документи - лични карти, шофьорски книжки, дебитни и кредитни карти и какви ли още не...

Първата практическа крачка в тази насока вече е факт. Американската компания Applied Digital Solutions (ADS) вече е създала въпросния чип и то още през 2001 година. Изобретението се нарича VeriChip.

Миниатюрният имплант с размерите на оризово зърно се позиционира като устройство за радиоидентификация на човека. Първоначално било планирано чипът да се използва изключително за медицински цели - върху имплатна да се записва историята на болестта на пациента, но след това се отказали от тази мисъл.

Сега VeryChip съдържа само уникалния идентификационен номер на човека, снабден при това със система на GPS. Всички данни за интересуващата ги личност лекари, спасители, полицаи, данъчни инспектори могат да получат каво сверят неговия номер с базата данни.

При обявяването на изобретението младежите в Щатите го приели с възторг: да имаш подкожен чип е много яко! VeryChip бил оценен по достойнство и от онези, които имали или имат сериозни проблеми със здравето, както и от семействата, под чието попечителство се намират болни с разстройство на психиката - например страдащи от Алцхаймер.

Много родители също били във възторг - новото устройство е истинско спасение срещу отвличането на деца! Поставяш под кожата на детето чипа и спиш спокойно: благодарение на GPS винаги може да се проследи къде се намира чедото им.

В близко бъдеще - всички хора с чипове

Първите "опитни зайчета" станали семейство Джейкъбс - Джефри, съпругата му Лесли и синът им Дерек. Имплантирали им устройствата на 10 май 2002 година. "В миналото успях да победя рака. Но той може да се върне. Ако нещо се случи с мен и съм сам, всеки медицински работник, разполагащ със специален скенер, ще получи необходимата информация от чипа и ще ми помогне. Читъп може да ми спаси живота", казал Джефри Джейкъбс, цитиран от вестник "Астрофеномен".

Самият процес на ципизация изглежда по следния начин. Чипът с дължина 12 милиметра и 2 милиметра в диаметър е с тегло по-малко от половин грам. Той се въвежда подкожно между втората и третата кост на китката на дясната ръка с помощта на голяма спринцовка. Операцията се прави при местна анестезия.

Чипът е направен във вид на капсула от органично стъкло, покрита с полипропилен, който способства за образуването около нея на колагенови влакна. Поради това имплантът може "да се разхожда" под кожата.

Цената е 200 долара плюс абонаментна такса за обслужване - от порядъка от 40 долара годишно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Ангелина
Ангелина
25.04.2015 12:23
В откровение 14:9,10е писано:Ако някой се кланя на звяра и на неговия образ, и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще пие и от виното на Божия гняв.. .
11
17
Любомир
Любомир
26.07.2014 15:23
Новия световен ред идва с пълна сила... Събудете се хора!
29
0
svetlana
svetlana
27.05.2014 19:18
Единственото според ме ни остава да се молим,Бог да ни дава сили ,смелост,търпение сега много се перчим ама...., като дойде този момент,тогава щесе види кой,колко е.....,защото никак няма дани е лесно,ние словото неможем да променим,добро или зло ,това е!
12
11
Димисър
Димисър
04.12.2014 12:37
Тия не са добре , каква радост , май са им промили мозъците . Така е , както казвате , манипулирането на хората е добре направено от НСР . Когато всички се събудят и се надигнат, тяхната цел пропада .
8
0
Вяра
Вяра
18.05.2014 15:42
Незнам с какво и как могат да помогнат чиповете.Но незнам и дали могат да сторят нещо много лошо на човечеството.Но истината е че в библията е написано точно и ясно че това е белега на звяра. Или по точно казано слагането на тези чипове не е по божията воля.Едва ли някой се интересува от божията воля днес.Но аз и всеки който знае истината молим всеки който чете тези коментари да се замисли поне за миг защото няма нещо по истинско и вярно от божието слово.!!!
9
10
павел
павел
06.04.2014 18:27
отвлекат ли детето - първо вадят чипа естествено
13
0
Penka Ivanova
Penka Ivanova
01.01.2014 10:21
Мили хора, не им позволявайте да отнемат личното ви пространство и правото ви на живот !Всичко е с цел да ни управляват както си искат.
28
1
:)
:)
30.12.2013 23:53
Бог да е с нас ! Краят наближава
23
11
болиме
болиме
24.06.2013 23:27
неизбежно е тези хора ве4е оправляват света..но дори и да омираме от глад не си слагаите 4ипа моляви..Бог 6те дойде преди да стане толкова напе4ено 4е да ни режат главите ..понеже им отказваме ..не си слагаите 4ипа..
16
12