sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Мощни пролетни талисмани за щастие и късмет

Мощни пролетни талисмани за щастие и късмет

Мощни пролетни талисмани за щастие и късмет
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Човекът отдавна е разбрал, че не бива да чака късмета и щастието да го споходят, а сам трябва да кове съдбата си и да търси късмета. Да се повика щастието и да се покаже, че съдбата е на наша страна, е човешко желание, датиращо от дълбока древност.

Една легенда разказва, че когато Адам и Ева били прогонени от Рая, съобразителната жена носела със себе си четирилистна детелина, за да им донесе късмет в новия живот.

Така още от библейски времена природните талисмани за щастие и късмет се ценят високо. Те са връзката с природните сили, които имат способността да се намесват благоприятно в плановете на съдбата.

Днес тази тенденция не се е променила, само е добавила нови възможности с многобройни бижута и предмети, използвани за привличане на добра енергия към притежателя им.

Четирилистна детелина

Зеленото е цветът на природата, символизира раждането на новия живот. Четирилистната детелина продължава да се смята за мощен талисман, символизиращ хармония и възраждане и се слага за късмет напролет, когато природата се събужда, за да се покаже в цялото си великолепие. Дали талисманът ще бъде истинска запазена детелинка от някоя поляна или стилизирано цвете-бижу, то е силен пролетен талисман за късмет.

Да хванеш калинка

Калинката е пролетен талисман

Битува поверие, че ако човек хване калинка и повери на малкото насекомо най-свидното си желание, тя ще го изпълни, щом отлети. Бижутата, които ползваме за талисмани често изобразяват калинка - не само са красиви, но носят и късмет, защото са природен талисман. Добре е да украсяват колиетата, пръстените, обеците или гривните, те подхождат на всяко бижу.

Флорални талисмани

Флорални талисмани

Истински символ на пролетта е всяко разцъфтяло цвете. Цветята ни напомнят, че като тях сме неповторими и уникални и сме в състояние непрекъснато да развиваме нови страни от своята личност, да им помогнем да разцъфтят като цветята.

Флоралните талисмани са най-силните пролетни предмети, привличащи щастието и късмета. Ако са направени като елегантно украшение, те показват красота и класа, каквито има само в природата, особено във времето на пролетното пробуждане.

Вижте още кои са:

- талисманите против уроки;

- талисманите за късмет в любовта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати