Да предпазим дома си от черна магия

Магия

Дори да не вярвате, дори да не подозирате, вие и вашият дом може да сте станали мишена на черна магия. Многобройни са случаите, познати на екстрасенси и магове, в които нищо неподозиращи хора търсят помощ, защото несполуката и нещастието непрекъснато съпътства тях и дома им.

След родовото проклятие, което е насочено предимно върху конкретен човек и неговите генетични наследници, черната магия на дома е най-опасната, която може да ви сполети.

Ако ви се е случвало някои ваш познат или съсед да погледне с недобри очи на нещо във вашата къща, трябва да потърсите помощ. Дори и без да иска някои може да урочаса вас, дома ви и семейството ви. Понякога да усетите недоброжелателя не е трудно. Доста често може да усетите, ако някои ви мисли злото – личи си по погледа, по престорената, леко злобна усмивка и т.н.

Купа за Магия

Насочената негативна енергия към вашия дом е нещо, което може да е причина за честите несполуки, караници, разногласия и дори раздели. Превантивно може да предприемете мерки срещу такива влияния, като сведете до минимум острите ръбове във вашата мебелировка. По-добре е във вашата всекидневна или спалня да преобладават заоблените форми, защото те не поглъщат отрицателни енергии.

Има един ритуал за защита на дома, който може да ви помогне. Преди да пристъпите към изпълнението му, снабдете се с едно метално гърне и купа. Необходим ви е също така и нож, остър като бръснач. Преди да си легнете трябва да поставите гърнето пред входа на дома ви. Положете ножа с острието надолу и изречете едновременно с това следното заклинание:

Във водата полагам острието.

Крадци и сенки да стоят далеч.

И нито плът, нито духове от ада

на моя дом да не прекрачат прага!

След като се събудите на следващата сутрин извадете ножа, изсушете го и приберете на скришно място. Водата от гърнето веднага изхвърлете навън или в канала без изобщо да я докосвате. Измийте добре и скрийте казанчето.

Рейтинг

5 5
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ира
Ира
29.12.2013 22:41
Всичко ми е ясно само купата за какво е
7
0
Нели
Нели
19.12.2013 02:43
а може ли просто да се изхвърлят след това?
2
0
Нат.
Нат.
27.11.2011 02:25
Правиш го когато поискаш. Не се пипа като хванеш гърнето с отстрани изливаш водата,после го измиваш съвсем нормално.Ножа изсушаваш като го увиеш в кърпата. Няма нищо сложно.
0
0
мхм
мхм
22.09.2011 16:38
Ми просто изсипваш я водата и го приплакваш и го скриваш, изсушаваш ножа с кърпа и готово.
0
1
соолей
соолей
11.08.2011 20:50
Колко пъти се прави, как не пипаме водата, а трябва да измием казанчето. И как да изсушим ножа като не трябва да пипаме водата, а ножът е бил вътре ?
0
0