sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисмани за привличане на мъже

Талисмани за привличане на мъже

розовият кварц е талисман за привличане на мъже
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Дамите много по-често прибягват до носенето на талисмани с цел привличане на представителите на силния пол. Такива обикновено са различни фигурки, символи, предмети с магическо действие, билки или други растителни елементи.

А понякога специално приготвени за индивидуалния случай амулети са най-добрия вариант. Но не е нужно задължително да използвате някаква магия – съществуват радица лесно достъпни премети, които които всъщност имат магическо въздействие и привличат мъжете като магнит. Ето някои от талисманите за привличане на мъже:

Двойка фигурки на животни

Най-често използваните двойки са две гълъбчета или две делфинчета. Фигурка за украса на дома или бижу с такъв орнамент са силен женски талисман за привличане на вниманието и любовта на другия пол. Този амулет се използва и за затвърждаване на вече съществуваща връзка между двама души. Ако пък няма такава, талисманът е послание към Вселената за желание за нов партньор в живота. И той скоро ще се появи.

Лунен символ

Луната се смята за символ, свързан с женската енергия. Затова всички бижута, съдържащи този символ, усилват женствеността и привлекателността на дамите. Повишават сексуалната енергия и увеличават шансовете за създаване на стабилна и здрава връзка с противоположния пол. Добре е да се носят предимно сребърни бижута със символа на Луната, тъй като те напомнят сребристото лъчене на лунната светлина.

лунен талисман за мъжко внимание

Розов кварц

Това е един от полускъпоценните камъни, който има най-голямо значение за създаването на женски амулети за привличане на мъже. Тъй като това е камъкът на любовта, всички бижута, накити, украшения с розов кварц, имат силата да привличат любовта на противоположния пол. Освен това помагат за преодоляване на стари любови и несподолени чувства. Розовият кварц е силен талисман за дамите, които искат да започнат нова романтична връзка.

Торбичка с листа от роза

Лесен за приготвяне в домашни условия амулет, за който не са нужни специални умения. Достатъчно е да се снабдите с малка червена торбичка и изсушени листенца от роза. Подберете няколко листенца и ги пъхнете в торбичката, като през това време мислено наричате вашите желания – например „искам да привлека вниманието на някой конкретен мъж или на мъжете като цяло“. След това завържете торбичката и вече си имате прекрасен женски талисман, който може да носите навсякъде със себе си.

Символът на Венера

Както се знае, Венера е планетата на любовта и на женската енергия. Затова всеки предмет, съдържащ символа на Венера, е чудесен женски талисман, усилващ женствеността и привличащ мъжете. Може също да се използва и символ с женска фигурка на богинята Венера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати