sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Предсказания на Слава Севрюкова за света

Предсказания на Слава Севрюкова за света

Предсказания на Слава Севрюкова за света
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Слава Севрюкова е велика пророчица, която е предсказала редица важни за нас събития, както и за човечеството като цяло. Именно тя предсказва, че идва нова ера - епохата на духовността и отмирането на технологичния век и на материалните ценности.

Светът ще се промени и вече няма да е такъв, какъвто го познаваме, а ние сме длъжни да се приспособим и да осъзнаем висшата си духовна цел.

Предсказания на Слава Севрюкова за света

Светът ще бъде изправен пред огромна криза и редица катаклизми от гео планетарен произход. Не питайте дори кога и къде, но светът ни ще погине такъв, какъвто го познаваме тук и сега. Всички тези изпитания ще ни накарат да разберем и да преоткрием истинската и вярната посока на духовността и новите перспективи, които ни отваря тя пред света. Важно е да се откажем и да забравим за привидно важните, но измамни ценности, като например материалните, насочвайки нашето внимание само и единствено към нашето духовно израстване.

След като обаче отминат тези бедствия и катаклизми, пред света ще се открият нови хармонични отношения, защото ще сме погледнали на него с нови очи и ще сме разбрали кое е най-ценното и важното нещо.

Именно след тези велики изпитания за целия свят може да се каже, че ще настъпи ерата на великата духовност, като преди това ние ще сме принудени да се справим и да се преборим с редица изпитания на пътя ни, които ще калят нашия дух. Важно е да се научите да давате, за да получавате и колкото по-рано осъзнаете това, то толкова по-щастливи ще сте.

Ние българите ще сме защитени, но ще изчезнат цели други племена и дори народи от света, които няма да успеят да разберат урока на тези катаклизми и това че няма по-висша ценност от духовността. Великата пророчица Слава Севрюков допълва, че на еволюционно ниво катаклизмите винаги са имали полза за човечеството.

Така се премахват отпадъците в обществото ни, като за съжаление загиват и някои млади дръвчета, но няма как да се развиваме, без да има жертви, а и всичко това е в ползата на един по-добър и по-извисен духовен живот.

Всичко това се случва, защото човешкият род се е превърнал в един консуматор, ценящ само материалните блага, но не и духовността и добрината. Превърнал се е в потребител на природата и е забравил да се грижи за нея.

Предсказания на Слава Севрюкова
Снимка: Allinoch/ pixabay.com

В резултат на всички тези промени ще се измести леко дори и нашата земна ос, а също така ще се измени продължителност на денонощието, като всичко това ще доведе до редица климатични изменения в световен мащаб.

Всичко това ще помогне на човечеството да се изчисти и да продължи напред духовно извисено, отхвърляйки консуматорската си същност и виждайки истински важните неща в живота си.

Пророчицата Слава Севрюкова допълва, че е важно да разбираме, че светът ще продължи да съществува и без нас, но без духовност ние ще загинем и ще изчезнем като вид.

Това столетие бе белязано от технологичния прогрес, но още към 2050 година ще започне нейното изместване от духовност. Задава се нова епоха, която ще ни научи на едни от най-важните ценности и тя ще бъде именно ерата на Духовността, която е способна да сътвори чудеса с човечеството.

Всички тези катаклизми ще накарат хората да преосмислят ценностите си и да видят света с нови очи. Да се научат да ценят дребните неща, да виждат красотата дори в малките неща и да бъдат по-добри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати