sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Спрял часовник в дома - защо не е добре?

Спрял часовник в дома - защо не е добре?

Спрял часовник в дома - защо не е добре?

Въпреки че технологиите не стоят на едно място, няма нито една вечна вещ, която би могла да ни послужи дълги години. Така е и с часовниците, които също биха могли да се повредят и да спрат. Какво обаче значи това и наистина ли е толкова лошо, ако внезапно спрат стрелките на часовника ви?

Спрял часовник в дома - защо не е добре?

Една от причините и до днес да съществуват толкова много суеверия за часовници е фактът, че именно часовникът е символ на живота, път от раждането до смъртта. Именно затова внезапното спиране на часовника ни кара да изпитваме чувство на тревога и страх. Като цяло народните суеверия в това отношение са много, но наистина ли това е на толковалош късмет?

Ако внезапно спре часовникът в дома ви, тогава бъдете готови за лоши вести или събития. Имайте предвид, че не е важно дали е спрял много стар експонат или механизмът на някои нов часовник.

Според друго поверие това е много лош знак и предвещава здравословни проблеми на някой от семейството.

Въпреки това, ако в дома ви спре часовник, то не бива преждевременно да се паникьосвате и да рисувате във въображението си страшни картини. Така например вашият часовник може да спре, защото механизмът се е развалил и в това няма нищо мистическо. Именно затова преди да се паникьосвате, трябва да се поинтересувате от здравето на всички членове на семейството ви, които живея с вас. Ако всичко е наред, тогава няма място за паника и страх, но все пак е добре в този случаи да сте по-внимателни.

Много по-страшно е да спре вашият личен ръчен часовник, като в този случай това е знак за проблеми със здравето, а също така това е символ на безперспективния живот, както и на сложности, които ви предстоят.

Спрял часовник

От друга страна, внезапното спиране на всички часовници в дома ви може да се случи, ако точно в този момент почине някой от семейството ви. И до днес подобно явление е загадка дори за учените, които не знаят каква е причината за това и защо може да се случи така, че при смъртта на човек да спрат всички часовници в дома.

Ако пък внезапно часовник в дома ви спре и след известно време сам тръгне, тогава очаквайте много неприятности в личен план. Великата Ванга дори е смятала, че спрелите часовници са символ на мъртвото време, затова тя винаги е съветва хората да не си слагат този измервателен уред на времето в дома.

И не на последно място, ако някой часовник просто се е счупил и механизмът му е повреден, тогава е важно незабавно да се избавите от него, защото той пречи на вашето здраве, кариера и личен живот, привличайки само негативната енергия към вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати