Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания

Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания

Талисманът е предмет, който сами сме избрали и вярваме, че е способен да ни донесе късмет и да ни пази от нежеланото. Все пак има определена еднозначност, когато говорим за влияние на определени вещи и предмети, които се считат за талисмани.

От векове насам четирилистната детелина, ключето, котвата са обикнати символи като талисмани. Има още някои по-малко известни значения и предназначения на други предметни образи, които много хора предпочитат в своята суеверност.

Ако искате да се сбъднат всичките ви желания, помогнете си като си вземете пентаграм за талисман. Петолъчката крие доста символика в езичните ритуали и окултните науки.

Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания

Носете пентаграм и вярвайте, че неговата сила ще ускори процеса на сбъдване на ващите желания. Той също така пази от “лоши очи” и би могъл да отпрати злата енергия, насочена към вас, отново там, откъдето е дошла.

Суеверието говори, че талисман под формата на череп пази собственика си от смърт. Черепът обаче задължително трябва да е сребърен или изработен от слонова кост.

Око в триъгълник също служи за талисман, който отпраща негативната и зла енергия отново там, откъдето е дошла. Ако усещате, че някой ви влия зле само с присъствието си или ви гледа по неприятен начин, непременно се сдобийте с такъв символ. Окото в триъгълник може да ви пази от нещастия, завист и ревност.

Ако се притеснявате от урочасване, вземете си гребенче за талисман. Звездата пък е в състояние да ви предпази от направени черни магии и отрицателна енергия, изпращана от някого. В суеверните вярвания звездата също така символизира целеустремеността и постоянството на притежателя си.

Искате ли да предпазите дома си от всевъзможни злини, които могат да дойдат отвън, вземете си метла за талисман. Задължително обаче не си позволявайте да я използвате с прагматичното й предназначение.

Метлата талисман не бива да се използва за чистене, ако следваме магическите постолати. За да действа постоянно, метлата трябва да се подменя с нова всяка година.

Рейтинг

5 15
4 14
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
janitoty
janitoty
10.12.2017 16:30
ами може да е някакво присъствие на призрак и да иска да ви изплаши...обикновено призраците това правят..не му обръщайте внимание игнорирайте го и ще спре ако продължава да се случва напръскайте със светена вода и ще се махне ☺
0
0
пепи
пепи
21.06.2015 19:43
Пентаграмът играе ролята на усилвател на всичко, което искате, мислите, чувствате. Ако е с един връх нагоре е положителен, но пак е опасен, ако е с двата върха нагоре е подчиняващ и демоничен. Не си купувайте този знак, ако не смятате, че мислите и желанията ви са достатъчно чисти и вие сте подготвени за тяхното изпълнение и усилване. Изобщо не си играйте със символи, които не познавате. Не получавайте информацията си за такива неща само от съмнителни сайтове, които търсят сензационност. Изобщо, както казват бабите "Не си играйте с огъня." и "Внимавай, какво си пожелаваш, че може да се сбъдне". Пентаграмът не е играчка!
7
2
Жужка
Жужка
15.04.2015 02:14
Най -големият символ на злото,демоничното и Луцифер бил предпазвал от злото и зли сили ... гръмнете се... триъгълника с око изобщо явно не знаете с какво се свързва не се връзвайте на такива статийки
6
3
Лобо
Лобо
25.09.2014 08:19
Сувенирите не се избират така! Един сувенир трябва да се избере със сърцето, трябва да почувстваш енергията му(че ще те пази, че ще ти донесе здраве и щастие и т.н.). Не знам как точно да определя тази статия - от една страна е за да помогне, ноо от другата страна, мисля че точно пентаграмът не трябва да бъде използван за сувенир! След като видях 'обърнатият пентаграм'(изкушение) в началото и прочетох за пентаграма бях 70% сигурен, че ще има и за ''око в триъгълник''! Проучете малко какво означават тези символи преди да си ги сложите на врата! :)
5
0
данка
данка
08.03.2014 22:12
Защо пентаграмът в началото е обърнат?
5
0
някой
някой
15.03.2016 23:53
големи философи ,четете малко по-вече!!!
0
0
Даниел
Даниел
26.01.2015 15:16
Демонски знак
3
2
deadmen
deadmen
19.12.2013 19:50
от каде да си купя
1
2
тони
тони
19.05.2013 14:51
пентаграмът на картинката по горе в статията е демонически или по точно казано вещерски ,когато звездата е с върха нагоре ние можем да го исползваме за талисман и за збъдване на желания,просперитет ,защита,късмет и т.н.
7
3
Тя
Тя
01.02.2014 13:52
Збъдване или Сбъдване? Хора хайде научете се да пишете вече!!!
7
2
Лили
Лили
14.12.2012 00:00
Аз си купих звездата и наистина имам напредък, дори и материален!Доволна съм!
8
0