sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Амулети за защита от злите сили

Амулети за защита от злите сили

Амулета за защита от злите сили
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Амулетите и талисманите ни помагат да се предпазим от злите сили и да направим нещо като невидима преграда от лошата енергия около нас.

Дори негативните мисли могат да разрушат нашата положителна аура и така да станат причината за редица проблеми в живота ни, като например здравословни, личностни, кариерни и така нататък. За да се предпазите от това негативно влияние и да хармонизирате вашата енергия, можете да носите винаги в себе си амулет за защита от злите сили.

Амулети за защита от злите сили

Изборът ви на талисман носи чисто индивидуален характер, тоест зависи от личните ви предпочитания в това отношение. Следва обаче ясно да разбирате, че далеч не всички предмети могат да бъдат ползвани за амулети за защита от лошото.

В славянската култура един от талисманите с най-силна енергия за предпазване от негативната енергия и против уроки е била Луницата. Носи се от жените, като придава здраве и женска красота на притежателката си, помага за износването на здрави деца и лесно раждане. Именно затова той се носи най-често на кръста и предпазва от зли сили нежния пол.

Талисман луна

Мъжете, от своя страна, е добре да носят талисмана против уроки наричан Секира Перуна. Той ви придава мъжка сила и ви защитава от всички зли хора около вас, вдъхвайки ви сила и кураж, но и заедно с това ви защитава от болестите и несгодите в живота ви.

Минералът Шунгит е най-старият въглеводороден минерал на земята. В миналото се е вярвали, че този камък се използвал само за черна магия, тъй като неговият тъмен цвят и отражение е олицетворява тъмните сили. С течение на времето Шунгитът започва да се използва за защита от злите сили, като се правят различни амулети и талисмани от този минерал.

Свойства на амулетите за защита:

- гонят злите духове;

- предпазват от уроки, тъмна магия и зли очи;

- пречистват енергетиката ни;

- пазят от енергийни вампири;

- помага за привличането на богатство и просперитета в дома ни.

Най-силният и разпознаваем заедно с това амулет срещу зли сили е окото на Фатима. Той ни предпазва от уроки, беди и злополуки, като легендите за произхода му са наистина много. Още от древността се е вярвало, че той има силни магически свойства и ни помага да привлечем късмета в живота ни.

Окото на Фатима

Заедно с това този силен талисман помага на притежателя си да хармонизира връзката си, да постигне кариерен растеж, но и да подобри здравето си. Има много силна положителна енергия, като той може да бъде сложен, както в дома ви, така и да го носите на себе си, предпазвайки ви от злите очи и уроките. Също така можете да сложите талисманът окото на Фатима в колата ви, за да ви пази от различните инциденти на пътя.

Важно е също така да разбирате, че неправилно избраният амулет може да ви повлияе негативно и дори да навреди на притежателя си. Заедно с това е редно да помните, че тези талисмани за защита от злите сили, които съдържат религиозни символи мога и трябва да се носят само от истински вярващите хора, които спазват всички традиции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати