Амулетите за прелъстяване

Амулети за прелъстяване

Любовта е навсякъде около нас, но понякога ни е доста сложно да се докоснем точно ние до нея и да отпием от нейното вълшебство. Няма по-искрено и чисто чувство от това да обичаш и да си обичан, но за съжаление, далеч невинаги връзките ни се развиват така, както ни се иска на нас.

Ако и вие усещате, че нещо ви дърпа назад в любовен план, тогава можете да опитате амулетите за прелъстяване, които ще задвижат вашата енергия на любовно ниво и ще ви помогнат да срещнете вашата половинка.

Амулетите за прелъстяване

Още в Древността хората са се интересували от любовта и начините за нейното привличане в живота. Астролозите и досега смятат, че талисманите могат да ни помогнат в любовните ни отношения, а също така те имат много мощна енергия. Амулетите се използват, за да привлечете любовта в живота си и да намерите вашия партньор, който ще ви подхожда на енергийно ниво, но и като характер. Всички ние искаме да срещнем нашия спътник в живота, с който да се задомим и да създадем семейство, но за съжаление това не винаги е лесна задача.

Традициите по създаването на амулетите за прелъстяване, привличането на любовта, семейното щастие, здравето, благополучието води своите корени още в Древността. Дори в миналото тези знания са се предавали от поколение на поколение, като тези традиции са живи и до днес.

Какви могат да бъдат амулетите за прелъстяване:

Гълъбите са амулет за любов

- различни малки фигурки (сърчица, ангели, влюбени гълъбчета);

- медальони;

- скъпоценни или полускъпоценни камъни;

- различни сухи растения и цветя (включително и кактус).

За разлика от магиите за любов, така наречените талисмани за прелъстяване не носят в себе си никаква негативна енергия, като няма да се налага да плащате кармически за този ви талисман. Той е напълно безвреден и безобиден, но има силна енергийна мощ, помагайки ви да покажете на света около вас, че сте готови да срещнете втората ви половинка.

Амулетите ви помагат да изглеждате по-привлекателни и интересни в очите на противоположния пол, а също така и за потенциалния ви избраник, за който си мечтаете. Освободете се от негативните мисли, които влияят много лошо на вашата енергетика, а следователно и на вашата привлекателност, настроение и красота.

Прелъстяване

Важно е и да вярвате в силата на амулета ви за прелъстяване, както и винаги да го носите със себе си. Никога не го давайте в чужди ръце, за да е наситен само с вашата положителна енергия, като така неговата сила е значително по-голяма.

Една от силите на амулета е в това, че той ви помагат да привличате в обкръжението си именно онези хора, които ви подхождат и могат да ви направят щастливи. Дори и да имате вече отношения, то този талисман ще ги укрепи значителни и ще ги хармонизира.

Не бива да се уповавате само на амулета и да си мислете, че той е панацея на всичките ви любовни проблеми. Важно е също така вие самите да действате и да не се отчайвате, както и да осъзнаете че на първо място съдбата ви е във ваши ръце.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати