sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с конец

Гадаене с конец

Гадаене с конец

Гадаенето с конец може да се прави по доста различни начини, но един от най-известните е с помощта също на халка или пръстен. Още в миналото нашите баби са използвали този начин, за да разберат съдбата си и да намерят отговорите на различните въпроси, които са ги интересува. Днес вие също можете да се докоснете до това тайнство, ако решите да си гадаете с конец.

Гадаене с конец

То е доста универсално, защото с него можете да намерите отговорите на доста различни интересуващи ви въпроси, включително битови или любовни. Дори и да не вярвате в гадаенето, това не значи че не можете да опитате нещо ново, разширявайки вашите хоризонти на всяка една тема.

И така, при гадаенето с конец и пръстен е важно украшението да бъде златно или сребърно, но също така трябва да е лично ваше, за да може да бъде заредено именно с вашата лична енергия. Имайте предвид, че тези две условия са много важни и никога не ги пренебрегвайте.

Как да си гадаете с конец и пръстен:

- винаги се прави само на залез слънце;

- най-добре е да правите това при растяща Луна;

- помислете наум за въпросите, които ви интересуват;

- след това вземете пръстена, който сте решили да използвате и прокарайте през него задължително черен конец;

- стиснете добре конеца с палеца и показалеца на лявата ви ръка;

- вземете чаша вода и пуснете пръстена с конеца задължително с дясната ръка;

- ако при падането на пръстена той докосне лявата страна на чашата, тогава това е негативен отговор на въпроса ви, който сте си задали мисловно и желанието ви няма да се сбъдне;

Гадаене с халка

- ако пък халката докосне десния край на чашата, тогава желанието ви ще се сбъдне.

Можете да гадаете с конец и с приятелките ви, а именно за целта вземете просто по един конец с еднаква дължина за всяка от вас, а след това ги запалете едновременно. Тази от вас, чийто конец изгори първи, ще срещне своя принц много скоро и ще се омъжи. Ако обаче някой от конците не изгори докрай, тогава това значи, че ще си останете стара мома и няма да се омъжите.

Ако и вие искате да разберете бъдещето си, тогава можете да опитате гадаенето с конец. Така ще можете да си отговорите на различни въпроси, които са свързани с вашата съдба, включително любовни проблеми.

А вие опитвали ли сте да гадаете с конец?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати