Натрапчиви мисли за някого – защо се случва и мисли ли и той за вас

Натрапчиво си мислите за някого – защо се случва и мисли ли и той за вас

Между хората съществуват уникални фини енергийни връзки, които ги свързват по един или друг начин. Някои са много здрави и силни, макар и незабележими. Други са слаби и крехки, но винаги оказват влияние върху живота ни. Тези връзки се активират дори тогава, когато само мислим за някого. По този начин ние задействаме енергия, която в невидимия свят започва да се движи и да стимулира най-различни процеси.

Случвало ли ви се е да си мислите за някого, за когото не сте се сещали от доста време, и той изненадващо да ви звънне или да го видите на улицата?

При някои хора с много развита сензитивност тези случки са много по-чести и дори не са изненадващи.

А случвало ли ви се е да мислите натрапчиво за някого, без да знаете защо и без да имате повод за това? Но нито го виждате, нито го срещате. Поне засега. Има голяма вероятност тази мисъл, която ви е обсебила, да е провокирана от самия него или от друг, близък до вас човек.

Когато някой мисли продължително и интензивно за другиго, той се допира до неговото нематериално Аз по лек и фин, съвсем незабележим начин. Това не е материален допир, но той може да бъде почувстван на други нива и се проявява именно като обсебване на ума с образи, мисли, спомени, блянове. А също – и като съновидения или дори видения за по-сензитивните.

Ако сте сред тях, нищо чудно да ви се случват такива неща.

Може да проверите – когато имате силна и натрапчива мисъл за някого, просто му се обадете и го попитайте какво прави. Стига да не сте спирани от някакви емоции и чувства, които ви пречат това да се случи. Нищо чудно да чуете отсреща, че точно тези дни другият човек изключително много си е мислил за вас и дори се е канел да ви се обади.

Натрапчиви мисли за някого

Ако не чуете това – не забравяйте, че невинаги хората не си признават истината за това какво са си мислили. Но имайте наум – някъде някой задвижва фини мисловни процеси, които провокират у вас ответната реакция. Това може и да е някой роднина, някой близък на вас или на другия човек. Може би има нужда да ви чуе, може би иска да си поговорите...

Разбира се, възможно е силната мисъл за някого да е провокирана от ваши лични преживявания или емоции, които са се събудили поради някаква причина. Не е задължително другият човек да е обхванат от мисли за вас.

Затова първо проверете – дали самите вие не сте събудили някакви заспали чувства, потиснати желания и нереализирани мечти.

Хубаво е сензитивните да се доверяват на интуицията си и да проследяват спокойно случващите се на фино ниво процеси. Така по-добре ще опознаят себе си и своите психични и ментални процеси. Нищо чудно да открият, че притежават една близка до телепатията способност да усещат мислите на другите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати