sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с дафинови листа

Гадаене с дафинови листа

Гадаене с дафинови листа
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Дафиновият лист (или Лавърът) винаги е бил смятан за ценно растение с лечебни и мистични свойства. Той бил особено почитан в Древна Гърция и Древен Рим и бил използван като амулети и талисмани, украсени с изображения на боговете, използвал се е също и за гадаене.

Има дори древногръцка легенда, посветена на лавровия храст. Богът на поезията Аполон се влюбил в красивата нимфа Дафна. Той бил твърде упорит и гонил момичето навсякъде. Тя, за да избегне вниманието му, помолила баща си, речния бог Пеней, да я превърне в лавров храст. След тази история лавърът се превърна в символ на Аполон.

Окачено снопче с дафинови листа се счита, че може да пречисти енергията на помещението, да го освободи от отрицателните енергийни вибрации. С помощта на дафиновият лист свещениците са виждали пророчески сънища, просто като го слагали под възглавницата си през нощта. А главата на победителя от Олимпийските игри била украсявана с лавров венец, който се смятал за символ на успех и превъзходство. Сега дафиновият лист е добър помощник както в готвенето, така и в домакинството.

Дафиновите листа имат свойства, които могат да привлекат любов към вас. След като сте извършили прости ритуали с тях, ще познаете взаимността. Те също така ще могат да подобрят финансовото ви състояние и да ви донесат късмет в работата.

Гадание с дафинови листа и свещ за желание

С дафиновите листа можете да гадаете дали мечтата ви ще се сбъдне. За да направите това, подгответе:

- Три бели восъчни свещи.

- Три изсушени дафинови листа.

- Маркер или флумастер в червено.

Преди да започнете гадаенето с дафинов лист, подръжте листата в ръцете си за няколко минути. Говорете с тях. Разкажете им за преживяванията си и какво ще се промени в живота ви, когато всичко се се сбъдне.

Напишете желанието си на листа, така че отговорът да му да може да е или „да“, или „не“. След това запалете свещта и я поставете пред себе си. Запалете листа в пламъка и и наблюдавайте как изгаря.

Тълкуване на резултатите:

- Ако дафиновият лист не се запали, само пуши или искри, вашето желание не е предопределено да се сбъдне.

- Ако листът пламне ярко и изгори почти или напълно, всичко ще се сбъдне.

Гледане с дафинови листа

Гадаене с дафинови листа и светена вода за желание

Друг начин да разберете дали желанието ви ще се сбъдне или не е с помощта на светена вода и изсушени дафинови листа. Това гадаене е най-добре да се направи в нощта на Великден, веднага след службата.

Запалете три свещи, осветени в църквата. Поставете ги в триъгълник. Поставете дълбока чаша или дървена купа със светена вода в центъра. Потопете в нея дафиновият лист три пъти и задайте въпроса си три пъти. След това оставете листа на повърхността на водата.

Тълкуване:

- Ако е потъне до дъното - отговорът е „не“.

- Ако остане да плува отгоре - отговорът е „да“.

Гадание за богатство

За да разберете дали бъдещето ви обещава финансова независимост, прочетете съдбата с дафинов лист. За този ритуал ще ви трябва:

- Шест монети с различен номинал: от 5 стотинки до 2 лева.

- Шест сушени дафинови листа.

- Дълбока купа с ледена вода (по възможност светена или поне филтрирана)

- Свещ

Запалете свещта и поставете купа с вода до нея. Внимателно спуснете първия лист върху повърхността и. Поставете най-малката монета отгоре. Повторете с нови листове и други монети, във възходящ ред.

Гадаене със свещи

Тълкуване на резултатите:

- Ако потъне с монета от 5 стотинки, съдбата ви не ви обещава финансово благополучие. Трябва да се борите за всяка стотинка.

- Ако с монета от 10 стотинки, няма да сте бедни, но и големи пари няма да са ви на разположение.

- Ако с монета от 20 стотинки ви очаква финансова стабилност, но нищо повече.

- Ако с монета от 50 стотинки - очаквайте скоро малка печалба или наследство.

- Ако с монета от 1 лев, ще спечелите добри пари и ще можете да си осигурите щастлив, богат живот.

- Ако с монета от 2 лева, скоро ще забогатеете. Не се втурвайте с рогата напред, инвестирайте правилно спечелените пари.

Гадаене за любов

Това гадаене с дафинови листа също няма да ви създаде затруднения, но трябва да се подготвите малко за него:

- Първо ще трябва да намерите прясно лаврово листо и да го дадете на избрания от вас. По-добре, да остане при него поне за един ден.

- Второ, любимият трябва да ви го подаде в ръцете.

- Трето, трябва да го изсушите на слънце. Обърнете специално внимание на последната точка. Ако дафиновият лист не е достатъчно сух, ритуалът ще се провали. Изсушете го точно пет дни на перваза на прозореца. Уверете се, че никой не го докосва.

Дафинов лист под възглавницата

- Когато листът е сух, вземете го преди да си легнете с шепот: "Дафиново листче, прошепни ми в ухото дали (име) ме обича. "

- След това го сложете под възглавницата си и си лягайте. На сутринта вижте какво се е случило с листа.

Тълкуване на резултатите:

- Ако листът остава непокътнат и цял, това означава, че мъжът изпитва силни чувства към вас.

- Ако е напълно изронен, не очаквайте никакво действие от избрания, вие сте му безразлични.

- Ако листът е счупен в средата, той ви обича, но е възможна раздяла.

- Ако само върхът е отчупен, тогава изчакайте малко и ще разберете чувствата на избрания.

В общи линии

Най-важният фактор за успешното гадаене с дафинов лист е вашето отношение. Колкото по-силна е вярата ви в успеха, толкова по-лесно магията ще задоволи вашето искане. Ако мислите за проблемите си по време на церемонията, ще си навлечете още повече проблеми. Започнете с добро настроение. Освободете се от всички притеснения, които ви измъчват. Само по този начин прогнозата за дафиновия лист ще ви бъде полезна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати