sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е жената с име Силвия?

Каква е жената с име Силвия?

жена на име Силвия

Красивото и звучно име Силвия е сред най-популярните имена у нас, като в себе си носи изключително силна енергия, която се предава и на жените, които са кръстени така. Много са добри и мили, готови да помогнат винаги, но само ако виждат, че и вие държите на тях.

Каква е жената с име Силвия? Вижте повече в следващите редове:

Прекалено рано могат да се замислят за семеен живот, което може да им изиграе лоша шега, избирайки неподходящ партньор за спътник в живота им.

Една от най-негативните страни на тези жени е това, че за тях кариерата е фикс идея и не са готови да правят компромиси, дори ако това се отнася до семейството им. В следствие на това могат да възникнат редица проблеми в бита и семейния живот, което да доведе до раздяла и дори развод.

Астрологични символи на името Силвия:

- Камък талисман - марказит;

- Планетата-покровител - Луната;

- Покровителствен елемент - Вода;

- Животински символ - Рак;

- Растителен символ - Лилия;

характер на жената Силвия

- Съвместими зодии - Ракът;

- Благоприятни дни - понеделник;

- Идеален сезон - лятото.

Жените с името Силвия имат силен и ярък характер, изключително атрактивни личности са и знаят как да привлекат вниманието към себе си, ако го поискат. Изключително активни са, емоционални и привлекателни.

Лесно могат да избухнат и винаги отстояват мнението си, обичайки да са център на вниманието. Имат отлична памет, която им помага в началото в учебния процес, а след това и в работата. Дамите с името Силвия са много креативни, импулсивни и имат доста развита интуиция.

Не понасят самотата и обичат винаги да са заобиколени от много хора, нуждаейки се от подкрепата на близките и приятелите си. За Силвия е важно да се чувства важна и обичана, въпреки че далеч не винаги отвръща със същото. Не е добра домакиня, тъй като смята домашните задължения за скучни и напразна загуба на време. Дори след като се омъжат те не спират да общуват с много други мъже, което може да стане повод за ревност от страна на половинката им и дори за раздяла.

Ако сте решили да свържете живота си с жена на името Силвия, тогава бъдете готови да правите много компромиси във всяко едно отношение. Във всеки един случай не очаквайте пълна отдаденост от вашата половинка. макар че в правилните ръце тези жени разкриват в пълна сила красотата на душата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати