sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Значение и съдба на името Полина

Значение и съдба на името Полина

Значение и съдба на името Полина
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Жените с името Полина са много обаятелни, контактни, горди и очарователни. Те са доста независими и са способни дори да манипулират, ако го поискат. Понякога могат да ви се сторят като ледени кралици, тъй като често имат доста претенции към всички около себе си.

В действителност са много любвеобилни и добри, като понякога обаче крият своята истинска същност под привидната маска на ледена кралица. Не умеят да спорят и рядко се доверявате на някого. Понякога могат да са по-агресивни и избухливи, като към себе си са доста критични.

Значение на името Полина

Това име е много популярно и известо у нас, като буквалното значение на името Полина е "скромна". Значението на името е пряко свързана и с астрологията на това звучно име.

- Зодия: Козирог;

- Планета-покровител: Сатурн;

- Талисман камък: Селенит;

- Цвят: светло син;

- Дърво: топола;

- Растение: лотос;

- Животно: лебед;

- Благоприятен ден: събота.

В действителност обаче до голяма степен значението на думата ни подсказва за бъдещето на човек и това, каква ще е неговата идеална работа, коя е перфектната му половинка, какъв човек е и редица други особености на живота, като донякъде определя и съдбата на Полина.

Полина има много приятелки

Хоби

Още от най-ранна възраст жените с името Полина имат увлечения по модата и това постепенно се превръща в тяхно хоби, а след време и в работа, която истински обожават. Харесват спорта и често гледат различни спортни състезания с огромен интерес. Обожават да посещават различни културни мероприятия и да разширяват своя кръгозор. Имат тънък и изящен вкус, на който редица жени могат да завидят.

Приятелство

Жените, които носят името Полина притежават много забавен нрав, който им помага лесно да създават приятелства, като заедно с това са много обаятелни и искрени. Именно с тези им качества те лесно привличат вниманието на хората към себе си. Обкръжават се само с хората, които са истински важни за тях и на които вярват на 100%. Ценят приятелството и никога не биха предали своите близки. Готови са във всеки един момент да ви подадат ръка и да ви помогнат да решите проблемите си.

Работа и бизнес

Предпазливостта и целеустремеността са основните движещи сили зад кариерното израстване на жените, които носят това красиво и звучно име. Дамите, които се казват Полина, винаги се стремят към публично признание на всички околни около тях. В постигането на това много им помага образованието, способността да се адаптират, както и креативния ум, който притежават. Професията на моден дизайнер и експерт по изкуства се счита за една от най-успешните за жените с това име, която освен това им носи истинско удоволствие.

Работа за Полина

Любов, семейство и брак

Жените със звучното име Полина често крият истинската си същност под маската на равнодушието и дори егоизма. В действителност те са много нежни и мили, като заедно с това ще им е нужно много време, за да изберат своята втора половинка. Много са внимателни и мечтаят да срещнат своя принц, който ще отговаря на всички техни изисквания и критерии, което не винаги е много лесно.

Създавайки семейство, дамите с името Полина разкриват истинската си същност на макс, превръщайки се във верни и грижовни жени и майки. Те буквално живеят за своето семейство, стараейки се да създават уют и топлина в семейното огнище. В името на най-близките си хора те са готови дори да забравят за мечтите и свои големи несбъднати желания, отделяйки достатъчно внимание на всички важни за тях хора. Със сигурност ако свържете живота си с жената, която носи името Полина ще сте истински щастлив и много обичан мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати