Трансмутацията ни превръща в свръхчовеци

Трансмутацията ни превръща в свръхчовеци

Знаете ли какво представлява методът на трансмутацията? В най-обобщен смисъл трансмутацията е свръхестествен начин на очистване – на повърхността, водата, въздуха, аурата на Планетата, а оттам и на човека. Това става чрез очистване на съзнанието и разширяване на неговите възможности, които са в състояние да достигнат до невероятни граници.

Инструментът, благодарение на който се осъществява това очистване са енерго-информационните космически потоци, а обект на преобразуването е т.нар в науката за трансмутацията тънко тяло. Това трансцендентално учение обяснява, че механизмът на процеса засега е неизвестен и може само ориентировъчно да се каже за последствията от преобразуванията във физическото тяло.

Като цяло в т.нар. мироздание съществуват закони, по които живеят всички цивилизации. Те движат своето развитие по един или друг път, но когато преминават границата, отвъд която следва нарушаване на равновесието на планетата, което от своя страна е обусловено от нарушението на Космическите закони, възниква заболяване на цивилизацията.

Трансмутацията ни превръща в свръхчовеци

Човечеството е една от основните части на Космоса и се счита, че ако този фрагмент от всемира започне да боледува, то също, както хората лекуват някой свой заболял орган, Космическото пространство започва да лекува планетата и човечеството. Това става именно по пътя на трансмутацията чрез космическа енергия.

Конкретният резултат от трансмутацията за човечеството се явява преобразуването на неговото съзнание, а като последица и астралното и физическото му тяло. В резултат на трансмутационните процеси човекът е в състояние да придобие свръхспособности.

Неговото мислене може да стане съзвучно с космическите закони, което би довело до придобиването на хората на редица нови качества. Сред тях са тези, които сега ситаме за свръхспособности – чувствознание, ясновидство, ясночуване, възможност за подхранване с космическа енергия и други.

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Мери Стокъм
Мери Стокъм
21.12.2017 22:30
Не се притестявай! Това бях аз- Мери! А ти защо ме призова? Имаше ли основателна причина?
0
0
Кирил Марков
Кирил Марков
12.04.2013 09:40
Статията ми харесва. Обаче без камъка на философа това не може да стане, защото на този етап на дегенериране на човечеството, генния му строеж е крайно изроден. Възможно е само за отделни личности, ала по-вечето се нуждаят от философски камък.
0
0
мишо
мишо
25.11.2012 06:17
когато човека живее в хармония с природата и всички нейни творения се получава допълнителна космическа енергия. "Целият свят помага на този, който знае къде отива." П.Дънов
2
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
11.02.2014 20:56
Това според християнството е да обичаш ближния както себеси.
0
0