Роднина на Ванга потвърди нейно страшно предсказание

Ванга

Ванга винаги е бил изключителен феномен и дори загадка за учените, тъй като предсказанията ѝ се сбъдват много често. На нейния дар е посветено не едно или две предавания, включително и доста чуждестранни. Тези дни обаче се заговори с пълна сила за едно от предсказанията на Ванга от далечната 1995 година.

В цял свят се разпространява новина, че преди повече от 20 години Ванга е предсказала епидемия с коронавирус. Причината за тези публикации всъщност стана един пост на Нешка Робева, която беше много близка с нея.

Точните думи на Ванга са "Нешке, ке ни гази короната". По онова далечно време Робева дори не разбрала, за какво говори петричката пророчица и каква е причината за тези нейни думи. Тогава тя отчасти ги свързала с тогавашното силно политическо влияние на Русия над страната ни, но едва днес се разбрало, какво е искала да каже предсказателката.

На по-късен етап руските сайтове започват да пускат различна информация, че Ванга е казала по онова време, че лекът срещу новата зараза ще бъде намерен именно в руската държава. Според нейните думи лекарството за вируса ще бъде на основата на сибирски кедър.

За това споделя в интервюто си за Нова телевизия доктор Здравка Методиева, която всъщност е снаха на Ванга. Тя обаче добавя, че не помни дословно думите на нейната свекърва и това дали все пак тя е споменавала точно думите като коронавирус. Методиева добавя обаче, че все пак Ванга е казвала, че човечеството го очакват много сериозни болести, от които хората ще загиват, включително и децата.

Тези заразни болести ще постави човечеството пред много сериозно изпитание относно съществуването ни, както и дали светът ще остане такъв, какъвто го познавахме до днес. Това ще са болести на сърцето, заболявания на мозъка, белодробни проблеми, като тя добавя че по думите на Ванга заразите ще се развиват много бързо и хората буквално ще мрат като мухи.

Доктор Методиева я е наричала майка Ванга, като тя споделя и това, че пророчицата е казала, че ние българите сме силен народ, който не може да бъде сломен и не трябва да се страхуваме, а да сме единни и да обичаме ближните си. Снахата на великата Ванга е на мнение, че пророчицата е пророкувала именно коронавируса, но това далеч не е единствената болест, която дебне над човечеството и ще го мори.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати