sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Сред нас живеят потомци на атлантите

Сред нас живеят потомци на атлантите

Сред нас живеят потомци на атлантите

Легендите за потъналия остров Атлантида са десетки, както и за евентуалното му местонахождение. И ако се предположи, че загадъчният остров наистина е съществувал, какво е станало с оцелелите му жители, питат се учени.

Все пак атлантите са се прославили със своите изкуства и с висшите си технологии. Според някои учени сред нас до ден днешен живеят потомци на древните обитатели на Атлантида.

Според легендите жителите на Атлантида имали способността да получават информация от единното вселенско информационно поле. Те били достигнали много високо ниво на развитие.

Сред нас живеят потомци на атлантите

Техният научен и технологичен прогрес и културата им превъзхождала всички останали на планетата. Но с времето жителите на мистериозния остров се променили и започнали да се занимават с черна магия.

В резултат на злоупотребата им със свръхестествените им способности над Атлантида се натрупало голямо количество отрицателна енергия. Това заплашвало цялата планета с гибел.

Освен това имало голяма вероятност това да наруии енергийния баланс на Слънчевата система. Затова, според някои хипотези, е било взето решение да бъде унищожена цивилизацията на атлантите.

Голяма част от тях обаче оцелели. Всички представители на тази цивилизация били русокоси и синеоки. Оттук и нацисткия мит за арийската раса – основателите на Третия райх решили, че те са наследници на богоизбраните.

Писмените свидетелства за русокоси синеоки хора с невероятни знания датират от трети век преди новата ера. Тогава в Египет се появил висок рус мъж, който нарекъл себе си Трижди Велики.

Според легендите точно той дал на египтяните познанията в областта на различните науки – география, астрономия, алхимия, създал писмеността и броенето и положил основата на законодателството и религията.

Има и други примери за велики умове на русокоси мъже – например немският философ Якоб Беме, живял през шестнадесети век. Той бил обикновен обущар, но пишел фантастични трудове по окултизъм, антропология и теория на езиците.

Коренното население на Америка – индианците са запазили спомен, предаван от поколения, за русия гигант Кон Тики Виракоча. Той дошъл от морето с други гиганти и научил индианците на лов и земеделие. Русите хора се женели за индианки и така се появили инките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
ktufhjeytrdu
ktufhjeytrdu
06.08.2014 19:03
абе вие какво коментирвате сякаш сте били там
1
0
gosho
gosho
23.03.2015 09:27
e az sum bil :) patuvam v izmereniqta
1
0
Критик
Критик
11.02.2014 09:24
Като цяло статията е много кратка и запознава читателя накратко с темата за атлантите! Но най-вече не ми харесва едно нещо! Това е изречението,в което се казва,че нацистите "решили",че германците са техни потомци на атлантите! Значи,първо,нацистите не са решавали нищо! За това,че северните народи са техни наследници има предостатъчно доказателства и не е нужно някой да решава това! Второ,идеологията на националсоциалистическа Германия не е сътворена от Хитлер или от някои негови съвременници! За хората които се интересуват повече от това,нека до прочетат повече за тамплиерите,Орденът на новият храм,Обществото Врил и Туле! Туле е другото име на Атлантида или Хиперборея,според Херман Вирт,те са били един континент,като Атлантида се е намирала южно от Хиперборея!
Отделно в германските митове,тази легендана страна се споменава като мястото откъдето идват техните предци,както и в хрониката Ура Линда! В митовете на шумерите,вавилонците,египтяните,в тези а Древен Китай,Индя,та чак до Американските древни цивилизации се говори за едно - Потъналият континент и бели,руси,високи хора,полубогове,които се разселват и основополагат съвременната човешка цивилизация! Така че,когато пишете подобни статии,пишет по-адекватно и не се притеснявайте да назовавате нещата с истинските им имена! Това,че името на Хитлер в наше време е табу,това че всичко свързано с него е опетнено,очернено и брутално сатанизирано,не означава,че и истната е такава! Бих казал,че идеологията на националсоциализма дори е доста напредничева,да не казвам и футуристична!
3
0
oh
oh
13.04.2012 18:59
Според Кейси и др. големи части Атлантида са потапяни на 4 пъти през огромни периоди от време. Последно е потопен о-в Посейдония, което съвпада с Всемирния потоп (ок.12 000 г.пр.н.е.)После следва Ледников период, което пак не е за първи път. Това, обаче мен лично не ме е впечатлило толкова много, колкото причината. Навсякъде пише, че е потопена заради черната магия. Но като казваме така, нямаме предвид бабешката черна магия, въпреки, че е много гадна и Господ ще ги накаже. Господ винаги наказва това вмешателство в неговите планове. Има се предвид, че те са владеели до плашещи размери видимите и НЕВИДИМИТЕ енергии. Имали са строги закони за използването им, които с течение на времето са пренебрегнали, понеже са решили, че са богоравни. Знаели са как да манипулират природните закони, съдби, решения, хора, били са и добри хипнотизатори. Това е много опасна наука и не е за всеки.
Тяхното училище е било съвсем различно от сегашното. Те са започнали да използват тази сила за лични изгоди, опитвали са се да влияят на висшите сили. Знаели са как. В храмовете си са издигали статуи сами на себе си и са правили ритуали и богослужения на собствените си образи. Един вид - съвсем са се самозабравили. Пиша само относно морала им. Интересното е, че за тях светът е бил мисловен. Нещо като холограма, която сам създаваш. Ей сега тепърва намират пазар разни книги от сорта на "Тайната" и др., но ние сме далеееече от тази сложна наука. Тя отдалечава хората от Бога. Разбира се, че трябва да се мисли и действа положително, но в края на краищата Бог решава. Благодаря ви за хубавата статия.
4
0
Би
Би
25.11.2011 12:20
хмм интерсено но някой запита ли се за името Кон Тики Вирачока?? защото инките винаги наричат хората с предмети или нешо друго с което да ги запомнят в случая Кон Тики означава сал а Вирачока е бога на слънцето при инките ??? Но и друго е интересно .. ако са имали интимни отношения инки+атланти то тогава би трябвало да има външни промени ...а досега не съм чувала аз индианци със сини иили руси коси..
2
0
an mari
an mari
02.10.2011 21:38
Извинявам се, че съм написала коментара си на латиница, но нямам кирилица на клавиатурата.
1
0
an mari
an mari
02.10.2011 20:57
По повод коментар 1. Искам да ви кажа, че вие май не сте на ясно въобще за древни нации и култури. Съветвам ви да прочете малко литература по тази тема и като пример мога да ви предложа: Не пипай тази книга на Ян Ван Хелзинг. Към 2012-въздух на човечеството, Банки, Хляб и бомби на на Стефан Ердман и много такива.
1
0
Денис Христов
Денис Христов
14.05.2011 19:39
Що за глупости ? Толко много от нещата не се връзват и още толко много са на границата с детските приказки! Черната магия заплашвала да застраши баланса на слънчевата система. Това ми напомня на няколко поредици фантастика и приказки, че дори и на Warcraft :D моля ви се има достатъчно по-автентични паранормални и т.н. неща от случващи се по света. По-добре се насочете към някое от тях, далеч са по-реални, хахаха, леле.
0
4
Павел
Павел
16.03.2011 01:48
Наистина хубаво, браво.
1
0