Защо не трябва да държим стар портфейл без пари

Защо не трябва да държим стар портфейл без пари

Портфейлът се отнася към тези предмети, които имат много силен енергиен заряд. Той може да е, както положителен, така и отрицателна. Това зависи изцяло от личността на собственика и историята на портмонето.

Ако в него винаги е имало пари и той никога не е оставал празен, тогава не е задължително да го изхвърляте, тъй като така можете да загубите неговата положителна финансова енергия. От друга страна, има и ситуации, когато ще се наложи дори да изгорите портфейла.

Защо не трябва да държим стар портфейл без пари?

Старите хора казват, че дори и да имате няколко портфейла, то в тях винаги трябва да има поне няколко монети или книжни банкноти. Празният портфейл е признак на бедност, а освен това той няма да привлича новите пари. По този начин в бизнеса ви ще настъпи черна линия, а семейният бюджет ще търпи постоянни загуби. Затова е важно да помните, че дори и просто символическите монети са способни да привлекат финансово благополучие в семейството ви.

Как правилно да изхвърлите портфейла?

И така, едно от важните правила тук е, преди да изхвърлите тази стара вещ, да сте си купи нов портфейл. Ако старият е бил с вас в минутите ви на успех - повишение в работата или пък никога не са свършвали парите в него, тогава неговата аура може да ви донесе успех и полза. За тази цел трябва да пренесете паричния поток от стария в новия портфейл. Когато правите това, е много важно да не създадете финансова преграда между стария и новия, който сте си купили.

Суеверия свързани с изхвърлянето на стария портфейл

Портфейл

– Демонстрация на старото съдържимо на чужди хора или роднини;

– Да вземете последните пари от него, когато сте били в лошо настроение;

– Да разкажете на други хора, че сте извършили определен обред, за да можете да запазите финансовата енергия на старата вещ.

Не чакайте и нищо добро, ако са ви "прехвърлили" паричните си неуспехи на вас. Именно затова не бива никога да вдигате пари, които сте намерили на пътя. Възможно е те да са били хвърлени именно като "откуп" за някоя лоша постъпка или финансови неуспехи, като така цялата негативна енергия ще се прехвърли към вас.

Този ритуал е насочен към това да се изчисти кармата на собственика, който е износил вече своя портфейл. Вдигайки такива пари, вие все едно пренасяте тази лоша карма и финансово неблагополучие върху себе си. Слагайки такива пари дори и в нов портфейл, много скоро той ще опустее и парите винаги ще "бягат" от вас.

Когато си купите ново портмоне, то първите няколко дни не говорете за това на никого. Нека да е вашата малка тайна. Смята се, че така то ще се зареди с нова и чиста финансова енергия.

Как правилно да се избавите от стария портфейл?

Стар портфейл

Ритуал 1

Първият ритуал ще ви помогне да се сбогувате с предмета, който ви е носил неуспехи. Така например, ако портфейлът винаги е бил празен и парите от него са изтичали като вода, то тогава трябва да се избавите от него при новолуние. Смята се, че в тази фаза луната ще вземете цялата негативна финансова енергия на предмета и ще изчисти вашата парична карма.

За целта при новолуние извадете всичките пари, които са останали в стария ви портфейл. След това ги раздайте или купете с тях подаръци на вашите близки. Важно е да се вместите в този срок, за да не започне луната да се смалява.

Ритуал 2

Вторият ритуал ще ви помогне да се избавите от дълговете, които сте направили по времето, когато сте притежавали стария ви портфейл. За целта направете следното:

– сложете старото портмоне някъде на скрито място в дома ви и не го докосвайте за 3 дни;

– след като срокът изтече, извадете всички пари от него и ги сметнете;

– сложете го на перваза на прозореца; Кажете: Аз съм печалба. Ти си сила;

– вземете от портфейла банкнотата с най-високата стойност и я изхарчете за подаръци на вашите близки и приятели;

– старайте се да похарчите всичко и да не остане ресто;

– седмица след като сте сложили стария ви портфейл на перваза на прозореца, го вземете и го заровете по-далеч от дома ви.

Спазвайки тези ритуали, ще можете да очистите финансовата си енергия и карма. Ако все пак сте решили да запазите стария си портфейл, тъй като винаги е бил пълен и не е оставал без материална енергия, тогава е важно да никога да не остава празен, тъй като в този случай финансовата му карма ще се промени, а с това и тази на новия ви портфейл.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати