Вещи около вас, които са източник на лош късмет

Вещи около вас, които са източник на лош късмет

Важно е човек да се чувства комфортно и уютно в дома си, като за това допринася не само обзавеждането, но и атмосферата на помещенията. Има някои вещи, които са способни да поставят под заплаха не само уюта, но и позитивната енергия на дома.

Именно затова е важно да се избавите от тях, колкото се може по-скоро.

Енергетика на предметите

Всяко едно живо същество, растение и дори неодушевен предмет имат своя собствена енергия. При някои тя е позитивна, докато при други - негативна. Вторите могат да намалят значително енергийни фон на помещението, но и дори да променят полярността и да влошат циркулацията на енергийните вълни в дома.

Това се отразява негативно на настроението, а след това и на здравето, както и на късмета. В критични ситуации хората могат да имат дори и дълга черна линия в живота си, която може да продължи месеци или дори години, ако не промените нещо в живота си. Опасните вещи, които носят лош късмет, разрушават енергетиката на дома ни и именно затова е важно възможно най-скоро да се избавим от тях. Някои от хората имат нужда от време, за да направят това, тъй като вече са свикнали много със ситуацията и смятат, че заслужават да имат лош късмет, въпреки че това не е така. Не бива обаче да отлагате промените, а направите това тук и сега, за да се избавите от кошмара, в който се намирате.

Огледайте се около себе си и в дома си - ако имате някои от изброените вещи, то знайте, че те са източник на лош късмет.

1. Чужди вещи

Това се отнася за всеки предмет в дома ви, който не е ваш, тъй като той е потенциален източник на негатив. Най-голяма опасност носят талисманите и амулетите. Няма значение дали те са били намерени или забравени, както и как са се оказали във вас. Те пречат на нормалната циркулация на позитивната енергия, тъй като са чужди вещи, които не ви принадлежат. Дори и просто някой да е забравил в дома ви чаша, то вие трябва незабавно да му я върнете.

Разбира се, че това правило не се отнася за подаръците и тези вещи, които вие сами сте си купили. Не забравяйте обаче, след като купите даден предмет, да го измиете с чиста вода, за да премахнете възможния негатив, който се е струпал на него. Също така, никога не вземайте различни неща назаем от хората, които могат да се отнасят негативно към вас.

2. Счупени предмети (огледала, стъкло, чинии)

Счупеното носи лош късмет

Дори и тези предмети да са ценни за вас, те привличат поредица от неуспехи в дома ви и провокират появата на постоянното усещане за неуспех. Вие ще се чувствате "разбити" и няма да имате сили за нищо, докато не се избавите от тях. Имайте предвид, че счупените предмети започват да действат негативно веднага, затова е важно веднага да се отървете от подобни неща в дома ви.

3. Стари непотребни вещи

Всякакви стари предмети, които вече едва ли ще ви потрябват, трябва да се изхвърлят. Те замърсяват позитивната енергетика на дома ви, като в началото влиянието им е доста слабо, но с времето само ще се усилва. Потенциална голяма опасност са старите обувки, които вече дълго време не носите, както и дрехите или мебелите.

4. Растения

Далеч не всички растения са източник на позитивна енергия. Някои от тях могат да са много опасни. Към тях можем да отнесем папрат и лилията, които отнемат цялата положителна енергия. Кактусите пък могат да възпрепятстват получаването на положителната енергия и затова е по-добре да ги държите на прозорците, и то не повече от 2-3 броя.

5. Подаръци от хората, които са ви неприятни и антипатични

Ако човек, с който не сте близки приятели и не се разбирате, ви подари нещо, то това не се прави с добри цели и веднага трябва да се избавите от тази вещ. Първо, този предмет сам по себе си може да е опасен, а второ - може да е зареден с негативна енергия. Това може да доведе до редица неуспехи в живота ви.

6. Стар портфейл без пари

Старият портфейл е източник на лош късмет

Ако имате две или повече портомонета, то във всеки от тях трябва да има някакви пари, дори и да са символични. Празните портфейли ви лишават от финансови успехи, водейки след себе си много материални загуби, проблеми в бизнеса и в работата ви.

7. Счупени часовници

Не е важно поради каква причина са се счупили, тъй като във всеки един случай носят негативна енергия. Трябва или да ги поправите и да работят, или да ги изхвърлете от дома ви. Подобни стари неработещи вещи могат да способстват за това да се изправите пред низ от трудности и много проблеми. Това може да се изразява във финансови или пък лични трудности, затова ако часовника има голяма символична стойност за вас, то го оправете или го изхвърлете от къщата ви.

8. Стара метла

Старата метла носи лош късмет

Вече доста говорихме за старите вещи, но едва ли всеки ще се сети, че дори и старата метла може да е причина за вашите лични неуспехи в живота. Подобен предмет носи в дома ви енергиен боклук, който ще отравя живота ви. Не трябва да икономисвате, а просто изхвърлете старата и си купете нова, за да се избавите от излишните трудности, които старата вещ може да донесе в живота ви.

9. Стари снимки

Ако на снимката е ваш починал вече роднина, то е по-добре да сложите този спомен в специален за целта албум. Не се препоръчва да слагате тези снимки на видно място (например на стената), тъй като няма да донесат нищо добро в дома ви.

10. Ножове на масата

Винаги махайте ножа от масата, след като сте приключили с него, тъй като този предмет може да предизвика низ от кавги в семейството. Енергията на дома ще започне да се пука по шевовете, а щастието ще отстъпи място на страха и неувереностите. Също така могат да се появят натрапчиви мисли, заболявания и главоболие.

Ако в живота ви е настъпила негативна промяна, тогава не забравяйте да опитате да проверите къщата за наличието на тези опасни предмети. Не трупайте боклук и не се страхувайте да изхвърлите непотребните за вас вече вещи, които са потенциално опасни за щастието в дома ви и положителната енергия в живота ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати