Какви мистични тайни крие град Варна?

Мистични тайни на град Варна

Красивият град Варна заема специално място на картата на България, но не само заради туристите, които привлича всяка година, особено в летния период. Черноморския град свързваме с едни от най-великите духовни учители в страната ни, включително Петър Дънов и Брат Михаил (Омраам).

Мистичните потайности на морската ни столица коментира и Елеазар Хараш, един от учениците на Беинса Дуно и духовен напътственик. Ето и какво разказва г-н Хараш за мистиката на град Варна.

По неговите думи на древен език думата Варна означава портал. Именно такива функции са присъщи и на крайморския град.

В интервю за Портал 12 г-н Хараш разкрива, че Варна е окултен и мистичен град, криеш пътеки към други светове. Има дори връзка с Атлантида и Древен Египет.

Побити камъни, Варна

Варна е място, докоснато от нещо мистично, дълбоко и съкровено, заобиколено от морето, което се явява Божествено слово. Варна е духовното сърце на България и енергиен център, в който се пресичат пътищата на различни култури и хора с необикновени способности. Всичко това ще доведе до сътворяването на нещо велико в бъдеще. Но самият Хараш не може да разкрие повече по темата, тъй като по думите му хората още не са готови за тази истина.

Варна е тайнствена цивилизация. Тук се срещат много хора, много народи, обменят идеи в името на нещо грандиозно, съкровено и добро. В името на Бялото братство. И цялата обмяна на способности и енергия ще доведе до раждането на нещо прекрасно в бъдеще, казва Елеазар Хараш.

Морето край Варна също крие много неразгадани тайни. Самата морска вода е една от тях. Морето е мистично и свещено. Град без море не е заобиколен от толкова дълбока мистика.

Морето крие мистика и притежава терапевтична функция. То успява да успокои тревожните мисли на хората, може да им вдъхне надежда и сили.

Варна

Според Елеазар Хараш успокояващата сила на морето във Варна е успяла да даде смисъл и утеха на мнозина, изгубили пътя в живота си.

Варна символизира потайностите на живота и неговия скрит смисъл. Този град се явява дар за страната ни, но и голяма тайна. Варна е стар дарител на спокойствие и Божествено дихание. Неслучайно в града са родени толкова талантливи, осъзнати, будни хора, които могат да са пример за цялото българско общество.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати