Как да контролирам ума си и да програмирам бъдещето

Как да контролирам ума си и да програмирам бъдещето

Ако имате някакъв препъни камък в живота си, като липса на вяра, мотивация, концентрация или нещо друго, причината освен във външния свят, е и във вашето подсъзнание. Просто то е програмирано неправилно и изпълнява тези злонамерени „програми“ и затова продължавате да разрушавате нещата отново и отново, без да разбирате защо.

Можете да видите, че вашето подсъзнание просто изпълнява програмите, които е научило от вашия житейски опит - както добри, така и лоши. Ако тези програми не бъдат променени и реорганизирани, за да ви помогнат да постигнете целите си, тогава ще ви бъде трудно да постигнете нещо.

Това ни насочва директно към следващия момент: трябва постоянно да препрограмирате и реорганизирате подсъзнанието си.

Трябва ежедневно да препрограмирате подсъзнанието си, за да може новото мислене да се оформи и да ви позволи да направите нещо ново. Това е единственият начин за премахване на всякакви пречки за успеха и постигането на целите си.

Ако не се стремите постоянно да подобрявате мисленето си и да реорганизирате подсъзнанието си, тогава негативните влияния на обществото около вас няма да ви променят по най-добрия начин за вас.

Ето урока, който трябва да научите: да поемете отговорност за вашето подсъзнание и активно да програмирате в него това, което искате - това е единственият начин да спрете негативното проявление на различни събития в живота си и единственият начин да създадете последователни положителни прояви в ежедневието си.

Как да програмираме ума си?

Трябва да се научим да го контролираме, при това не само него, но и изображенията, записани в него.

Ако нямате контрол над автомобила си, няма да стигнете далеч. По същия начин, ако нямате твърд контрол над ума си, не можете да промените нищо.

Увеличаването на степента на контрол върху собствения ви ум ви дава възможност правилно да препрограмирате подсъзнанието си, така че винаги да ви помага да изпълнявате желанията си.

Ето няколко съвета за увеличаване на контрола върху вашия ум и създаване на по-голям потенциал за проявление на положителните събития:

1. Научете се да живеете за момента

Контрол на ума

Животът в конкретния момента е революция в подсъзнанието – тогава, когато се разглежда само настоящето. Миналото вече няма да може да ви повлияе със своите ограничаващи убеждения и фантазиите за бъдещето вече не съществуват. Това означава, че ще промените живота си много бързо, защото умът е настроен да успее с максимална скорост за конкретния момента. Това е настоящето, което е единственото време, което наистина имате.

2. Спрете скитащите си мисли

Случайни и несвързани мисли за това, което правите, се наричат скитащи мисли. Да се луташ из мислите си означава, че не контролираш ума си. Когато започнете да спирате скитащите си мисли и да се съсредоточите върху текущата си задача, умът ви ще бъде по-дисциплиниран. Благодарение на това можете значително да увеличите концентрацията и нивото на проявление на положителни събития.

3. Правете нещата едно по едно

Правенето на две неща едновременно означава, че имате разделен, децентрализиран ум. Правейки ги едно по едно, концентрирате и контролирате ума си.

4. Повтаряйте положителните изречения, които ви дават сила

Да контролираме ума си и да програмирам бъдещето

Малките промени са всичко, което е необходимо да направите, за да настъпят големи промени в живота ви. Тази концепция се нарича ефект на пеперудата. Повтаряйки ежедневно мислите и мантрите, които ви дават сила, постоянно препрограмирайте подсъзнанието си, което с течение на времето ще доведе до сериозни промени. Ще развиете и положителни навици и начини на мислене, които ще ви помогнат да реализирате своите намерения.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати