Засмей се, за да ти кажа какъв си

Смях

Смехът е здраве, смехът е белег за бодър дух и добро настроение. Оказва се обаче, че по смеха на някого може да се разбере изключително много за неговата персоналност.

Ако все още не познавате някои от чертите на характера на вашия партньор вгледайте се детайлно в маниера, по който се смее, защото той може да ви даде отговори на доста въпроси. За мъжете и жените начинът по-който изразяват радостта си е различен и се тълкува по много начини.

Ако вашият любим по-често предпочита да сдържа смеха си, това означава, че той е уравновесен, спокоен и надежден. Може да разчитате, че винаги ще ви бъде верен, но понякога чувството на скука ще ви застига.

Мъжът мечта за повечето дами обикновено се смее шумно, без каквито и да било притеснения, които да смутят удоволствието и радостта му.

Обикновено такива мъже накланят главата си назад и леко присвиват очи. Ако вашият партньор е такъв, може да сте сигурни, че с него ще ви е забавно и приятно, но не за дълго – на него не може да се разчита в дългосрочен план.

Двойка

Мъжът, който се смее с широко отворена уста е винаги център на внимание в компанията. Той е онзи забавен тип, който всички припознават като шегаджията, веселяка, душата на компанията.

Обикновено такива представители на силния пол са остроумни, но на примитивно ниво. С две думи – от тях интелектуалец или философ не излиза.

Ако партньорът ви не изразява по естествен начин радостта си, а по-често се подсмихва леко, присвивайки единия край на устата си, това означава, че той е своенравен, често груб. Такива мъже лесно грабват окото на дамите и обсебват съзнанието им с псевдозагадъчния си ореол, но те са склонни на жестокост и са големи лъжци.

Всяка жена може да е щастлива с партньор, който има по-подвижна лява страна на устата, докато се смее. Такива представители на господата са добронамерени, имат чувство за хумор.

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Vanq Nikolaeva
Vanq Nikolaeva
29.03.2016 21:56
haresvam poblikaciiata....
0
0
Виктор
Виктор
09.04.2013 18:15
Киро,тук донякъде е вярно,но само за хората,които се смеят само по този начин и никой друг-това ти е естественият,но ако естествено се смееш и използваш всички май пак се опира до екстравертите и интровертите...
5
0
kiro
kiro
05.03.2013 23:42
Пак простотии....явно екипът Ви (Съновник)има нужда от "ъпдейт"!
5
3
Abi G
Abi G
10.09.2012 00:10
Подобна глупост чета за първи път..!!! - Къде е автора, който олицетворява само мъжкото съсловие в това писание за да му се усмихна само с крайчеца на устните си?
3
3
?
?
26.08.2011 00:12
50 процента истина, 50 процента глупости. Това, че сте забелязали различни видове усмивки и смях в различни типажи хора, не ви дава правото да ги преписвате само на тях. Това е тесногръда, изключително ограничена статия. Наистина съм разочарован.
3
0
Ani
Ani
18.05.2011 22:46
Смее със широко - абе хора, със се пише пред С или З, не пред Ш.
2
0