Какви мистични сили притежават родените на 29 февруари

Родени на 29 февруари

29 февруари е изключително специален ден, който се появява веднъж на четири години и който е обвързван с редица чудати поверия. Затова и родените на 29 февруари се считат за хора със специална мисия и необикновена съдба.

Още в първите векове от Новата ера философите и летописците започват да се интересуват живо от датата 29 февруари и да ѝ приписват необикновени свойства.

Така например някои древни философи и знахари твърдят, че в нощта на този ден се отваря специален портал между живия свят и други невидими за обикновения човек Вселени.

През този магически мост обаче преминават хора, надарени с магически заложби. Медиуми, орисници, добри магьосници идват на помощ на човечеството в борбата с лошото и негативното.

По тази причина произлиза и схващането, че родените на 29 февруари обладават магически сили и таланти, които са рядко присъщи за останалите. Ето защо в по-древни времена към такива хора са се отнасяли с недоверие или пък страхопочитание.

Какво още казват за характера на родените на 29 февруари? Това са хора с изключително силна интуиция, които са на Земята, за да бъдат учители и посредници в спорове.

Те са с чист ум и душа. Не им е присъщо недостойно поведение. Самите те усещат, че имат много по-висши цели и мисии, нямат време да се ангажират с интриги и подлости. Вселената очаква от тях да вършат само добрини и да направят човечеството едно по-добро място.

Сили на родените на 29 февруари са необикновени

Какво означава, ако срещнете някого, роден на 29 февруари?

Шансът някой да се появи на бял свят именно на тази дата съвсем не е голям. Според статистиката това се случва 1:1461. По тази причина само срещата с такъв човек се счита за вълнуващо и необикновено събитие.

Ако Съдбата ви срещне с такова лице, знайте, че се опитва да ви каже нещо. Бъдете нащрек, защото той се появява като ваш духовен учител и наставник. Не го отпращайте, а се опитайте да го задържите в живота си, защото неговата компания ще ви е много ценна. От родените на 29 февруари ще получите важни съвети, които ще ви помогнат при решаването на проблеми.

Ако пък човек от вашата фамилия е роден на тази дата, късметът ви е още по-голям. Цялото ви семейство ще бъде закриляно от добри сили. Висшите пазители ще бдят над вас и дома ви.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати