Краят на света ще е през 2020-та?

Краят на света ще е през 2020-та?

Краят на света ще настъпи тази година. Твърдението е на Джийн Диксън – гадателката, която предрече убийството на президента на САЩ Джон Кенеди, предава британският Мирър.

Една от най-известните екстрасенси в САЩ е родом от Южна Каролина. Твърди се, че Диксън е била сред съветниците на трима от държавните глави на САЩ. Авторка е на няколко бестселъра, сред които автобиография, пълна с нейни предсказания.

Гадателката Джийн Диксън предсказала, че Кенеди ще бъде убит седем години преди трагичната случка. Пророчеството ѝ е публикувано на 13 май 1956 г. в списание Парейд.

Тогава Диксън пише: Демократ ще спечели изборите за президент през 1960 г. Но преди да изтече мандатът му, той ще бъде убит.

Твърди се, че президентът Рузвел също се е допитвал до нея. Екстрасенската му казала, че Втората световна война ще свърши до средата на 1945 г. Президентът умрял през април 1945 г. и за жалост не успял да види, че Джийн е права.

Краят на света ще е през 2020-та?

От нейните услуги са се възползвали още президентите Рейгън и Никсън. Гадателката предсказала, че през 1972 г. ще има нападение срещу израелски спортисти (случката е от Мюнхен). Диксън успяла да предвиди и разлива на танкера Ексон Валдес през 1989-а.

Мирър отбелязва, че не всички от предсказанията на Диксън са се сбъднали. Например, тя е смятала, че ще има Трета световна война, няколко години след края на Втората. Твърдяла е, че до 1967 г. ще има лекарство за рака. Според нейните предсказания през 1980 г. е трябвало да настъпи Холокост.

Сбъркала е и в твърдението си, че руски космонавти ще са първите хора, които ще стъпят на Луната.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати