sanovnik.bg»Статии»Мистерии»НЛО кацна у нас?

НЛО кацна у нас?

Извънземни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

По цял свят разкази на очевидци за прелитащи неидентифицирани летящи обекти (НЛО) сеят паника, смут, страх, а за мнозина подобно явление е обнадеждаващо, защото се потвърждава максимата, че „не сме сами”. За добро или зло НЛО беше засечено и у нас тези дни. Според свидетели, видели странния летящ кораб, извънземни прелетяли над одринска Тракия и отпрашили към България.

Загадъчните и някак злокобни твърдения за поява на НЛО в небето над одринска Тракия буквално разбуниха духовете в Одринския регион. Темата за нечувания досега по този край феномен се превърна за кратко времев най-актуалната тема за разговор сред жителите на областта.

Околийският управител на Лалапаша Джейхун Дилшад Ташкън каза, че макар лично да не е бил свидетел на необичайното явление, е била уведомена жандармерията и са били взети необходими мерки срещу евентуален пожар.

НЛО

Според разказите на очевидците НЛО бил забелязан близо до границата с България. Това се случило вечерта на 11 май, между 20.30 и 21.30 часа. Това, което привлякло вниманието на хората било тайнствен светещ обект във въздуха. Той се движел много бързо, преминал над селата и се изгубил отвъд българско-турската граница. Допълнителна мистериозност към цялата картина донесъл и фактът, че докато светещото тяло прелитало над селата, се чул силен стряскащ звук. Той наподобявал доста гръмотевица, но свидетелите твърдят, че не докрай.

Войниците от граничното поделение в одринска Тракия също са станали свидетели на прелитащото НЛО. Те разказват, че също са забелязали светещото тяло, което се насочило към България, след което се изгубило от погледите им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Аспарух
Аспарух
03.02.2016 00:01
Българските космически сили дебаркират върху завзетите от турците наши земи-Ердоган ще бъде заврян в кучи гъз!!!
1
0
lili
lili
25.06.2013 13:46
ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ,нищо не е вярно....това да не от времето на прабабите ни,да не познават шум ,светлина,превидения и демони...няма такива истории недейте да заблуждаваш хората
2
1
генерал Ганев
генерал Ганев
20.10.2011 10:43
Ташак паша се е объркал. Не е НЛО, а нашия единствен МИГ.
4
2
lubo
lubo
18.09.2011 22:05
Възможно е.
4
1