НЛО кацна у нас?

Извънземни

По цял свят разкази на очевидци за прелитащи неидентифицирани летящи обекти (НЛО) сеят паника, смут, страх, а за мнозина подобно явление е обнадеждаващо, защото се потвърждава максимата, че „не сме сами”. За добро или зло НЛО беше засечено и у нас тези дни. Според свидетели, видели странния летящ кораб, извънземни прелетяли над одринска Тракия и отпрашили към България.

Загадъчните и някак злокобни твърдения за поява на НЛО в небето над одринска Тракия буквално разбуниха духовете в Одринския регион. Темата за нечувания досега по този край феномен се превърна за кратко времев най-актуалната тема за разговор сред жителите на областта.

Околийският управител на Лалапаша Джейхун Дилшад Ташкън каза, че макар лично да не е бил свидетел на необичайното явление, е била уведомена жандармерията и са били взети необходими мерки срещу евентуален пожар.

НЛО

Според разказите на очевидците НЛО бил забелязан близо до границата с България. Това се случило вечерта на 11 май, между 20.30 и 21.30 часа. Това, което привлякло вниманието на хората било тайнствен светещ обект във въздуха. Той се движел много бързо, преминал над селата и се изгубил отвъд българско-турската граница. Допълнителна мистериозност към цялата картина донесъл и фактът, че докато светещото тяло прелитало над селата, се чул силен стряскащ звук. Той наподобявал доста гръмотевица, но свидетелите твърдят, че не докрай.

Войниците от граничното поделение в одринска Тракия също са станали свидетели на прелитащото НЛО. Те разказват, че също са забелязали светещото тяло, което се насочило към България, след което се изгубило от погледите им.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Аспарух
Аспарух
03.02.2016 00:01
Българските космически сили дебаркират върху завзетите от турците наши земи-Ердоган ще бъде заврян в кучи гъз!!!
1
0
lili
lili
25.06.2013 13:46
ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ,нищо не е вярно....това да не от времето на прабабите ни,да не познават шум ,светлина,превидения и демони...няма такива истории недейте да заблуждаваш хората
2
1
генерал Ганев
генерал Ганев
20.10.2011 10:43
Ташак паша се е объркал. Не е НЛО, а нашия единствен МИГ.
4
2
lubo
lubo
18.09.2011 22:05
Възможно е.
4
1