sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Не говори лошо за никого никога! Ето защо

Не говори лошо за никого никога! Ето защо

Не говори лошо за никого никога! Ето защо
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Критичността на своите постъпки е много полезно качество. Така ние можем да преосмисляме ситуацията и да вземаме правилно решение. Важно е също така да сме честни и отговорни, но и да разбираме че всяко наше действие си има своите последици.

Именно затова е трябва да не говорите лошо за хората около вас. Така вие замърсявате вашата енергия и своята карма.

Много често сте чували и това, че истински щастливите хора не говорят за другите лошо и това е така. Ако сте доволни от живота си, тогава няма да завиждате на това, което са постигнали другите.

Влагайте енергията и силите си в постигането на мечтите си, а не за да злословите.

Замислете се и как ще се почувствате вие, ако чуете че зад гърба ви обсъждат и говорят слухове, които дори не са верни. Бъдете отговорни и се дръжте с другите, както искате да се държат с вас.

Бъдете сигурни, че Вселената се отблагодарява със своята благосклонност само на добрите хора.

Не говори лошо за никого никога! Ето защо

Съгласете се, че не толкова много хора в живота ни могат да ни дразнят и да ни развалят настроението. Понякога самите ние просто приемаме навътре нещата, които дори не са толкова важни. Научете се да филтрирате негативната енергия около вас и да я игнорирайте, а не да се заразявате с "вируса" на злобата и завистта.

Казано с други думи, хората които се пъхат в живота ни, без да сме им искали мнението - опустошават света ни на чисто енергийно ниво. Не позволявайте около вас да се намират такива хора, тъй като злобата е заразна и можете скоро и вие самите да започнете да говорите лошо за хората около вас.

Освен това бъдете сигурни, че ако един човек говори във ваше присъствие лошо за другите, тогава прави същото и обсъжда и вас, когато не сте в обкръжението му. Такива хора нямат място в живота ви.

Бъдете заобиколени само от светли, мили, добри и позитивни хора, които да ви зареждат с тази енергия. Научете се да виждате ярките цветове на живота, като така никога няма да се изкушите да говорите лошо за другите.

Така ще сте наистина щастливи от живота си и ще харчите цялата си енергия, за да сбъдвате мечтите и целите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати