Кога да слушаме вътрешния си глас?

интуиция

Интуиция - това е вашият вътрешен глас и предчувствие, които ви показват как да постъпите в дадена ситуация и да вземете правилно решение. Далеч не всички хора обаче се доверяват на вътрешния си глас, въпреки че често именно той може да им даде правилните отговори на много от вълнуващите ви въпроси.

Всеки човек има интуиция, но при едни тя е по-развита, а при други - по-малко. Дали ще ви помогне тя или не, често зависи от самите вас. Ако вярвате на своя вътрешен глас и не се съмнявате в него, тогава със сигурност така ще можете по-лесно да вземете много решения в живота ви.

Когато имате усещането, че трябва да вземете дадено решение в конкретна ситуация, но се съмнявате, трябва да се доверите на вътрешния си глас. Все пак, когато се опитват да ви налагат дадено мнение и решения, а вие чувствате че трябва да постъпките по своя си начин, тогава подтискате своите лични желания.

Ако често подтискате своето предчувствие, тогава скоро може да се получи така, че вие ще спрете да вярвате и да усещате своята интуиция, като в резултат на това вашата вътрешна хармония ще се разруши.

Научете се да вярвате на своя вътрешен глас, по-често му се доверявайте и ще видите, че няма да сгрешите. За да се научите да правите това, на първо място не бива на интуитивно ниво да подтискане интуицията си, както и да затваряте очите си вашите лични усещания за това, какво решение е правилно да вземете.

вътрешен глас

Най-лесният начин да направите това е просто да останете сами и да помислите, какво според вас е правилното решение и как трябва да постъпите в конкретната ситуация.

Постарайте се да не се разсейвате от различни звуци. Не мислете за всичките си проблеми заедно, а се съсредоточете върху решението, което е важно да вземете тук и сега. Престанете да мислите само логически, а се доверете изяло на вътрешното си усещане и това, което е правилно.

Не бива да се заблуждавате, че решенията ще дойдат от само себе си. Всичко е въпрос на лична практика. Успеете ли веднъж да чуете своя вътрешен глас, след това ще ви е по-лесно да го правите и да усещате чисто интуитивно какво е редно да направите в дадена ситуация.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати