Как да се отървем от магия?

магия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Много от хората си задават въпроса дали могат да се избавят от магиите и как да се предпазят от тях. Дори и просто така нареченитеенергийни вампири могат да навредят на вашето общо самочувствие и успеха на постъпките ви в живота.

В миналото например бременните жена са носили под дрехите си понякога червен пояс, който да ги предпази от магии и уроки. Така например и до днес се смята, че червеното конче на китката предпазва от лошите очи и влиянието на хората, които ви желаят злото и имат лоша енергия.

В Древна Гърция пък е било обичайно явление да се носи кост от прилеп в портмонето. Вярвало се е, че тя предпазва от магии, като дори това вярване се е съхранило и до днес.

Като за начало ви съветваме да се огледате добре в обкръжението си и да се замислите дали в него няма хора, които са използвачи. Именно те често могат да ви желаят злото, тъй като просто ще завиждат на вашия успех в личен и професионален план.

Човекът, който е засегнат от влиянието на магии често прави грешката, че разказва за това на хората около себе си, за да може да се консултира с тях. Това е много погрешно, тъй като е много вероятно човекът, който ви е направил магия, да е от вашето близко обкръжение.

предпазване от магия с червен конец

Именно затова, ако сте започнали лечение, тогава можете да споделите това само с най-близките ви хора - майка, баща, сестра, съпруг, деца. Не казвайте на вашите колеги за това или дори на приятелите си, особено преди да разберете кой е направил магията.

Никога не бива да се занимавате с магии, тъй като старите вярвания казват, че в крайна сметка те се връщат на човека, който ги е направил и дори могат да се предават в поколенията. Магиите са много опасни, особено ако се правят от хора, които не са запознати със силата им и това, какви последствия може да доведат те след себе си.

Ние ви съветваме да имате талисман, който винаги ви е носел щастие и успех, като да го носите навсякъде с вас. Можете да си вържете и червено конче на китката, като то трябва да се постави от най-възрастния член в семейството. Учените смятат, че магиите могат да навредят основно на суеверните хора и тези, които вярват в силата им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати