sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Любов и пари в годината на Металния плъх

Любов и пари в годината на Металния плъх

годината на металния плъх
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ето че предстои да посрещнем още една нова година – 2020, годината на Металния плъх. През тази година ще се наслаждаваме на успехи, на нови възможности да открием истинската, голяма любов и да спечелим пари.

Според китайския хороскоп, зодиите не се делят по месеци, а по-години. 12 зодиакални знака са Плъх, Бик, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза/Овца, Маймуна, Петел, Куче и Глиган/Свиня. На 25 януари 2020 ще изпратим годината на Земната свиня и ще пристъпим към годината на Металния плъх. Ето и какво да очакваме!

Годината ще бъде силна, успешна и щастлива за почти всички зодиакални знаци. Да не забравяме, че 2020 ще е и високосна. Всяка една зодия ще прояви упоритост и постоянство в преследване на целите и мечтите си. Това е годината, в която ще можете да се развивате, да надграждате вече постигнатото.

Шансовете да спечелите в дългосрочен план от нов бизнес, от нова инвестиция или начинание, което сте замислили имат големи шансове за успех. Естествено, това не означава да се осланяте само на късмета, а да планирате и преценявате шансовете си внимателно.

Годината е изпълнена с мотивация и ентусиазъм. Ще усещате прилив на сили и желание за осъществяване на мечтите си. Тя ще е особено успешна за работещите в индустрии, които използват метала като суровина, както и в сферата на информационните технологии, козметиката и здравеопазването.

китайска нова година

За да извикате този късмет, препоръчваме на 25 януари, когато посрещате Китайската нова година, да сложите на масата ядки и различни видове сирена, за да задоволите вкусовите предпочитания на Плъха и да облечете най-новите и красиви дрехи, които имате в гардероба си и да си сложите скъпи бижута, защото той обича изобилието и лукса.

2019 беше белязана от турбулентност в любовните дела, непостоянство и трудности. 2020 обаче ще бъде много по-спокойна. Любовният ви живот ще бъде белязан от успехи и хармония. През втората половина на годината обаче може да се появи напрежение. Затова трябва да бъдете честни с партньора/партньорката си. Забравете за ината! Бъдете гъвкави в отношенията си и се придържайте към честността. Тогава няма как да сбъркате.

Годината ще бъде белязана от новото начало, защото Плъхът е първият от зодиакалните знаци в китайския хороскоп. Ново начало в бизнеса, но и ново начало в любовта може да се очаква за много от представителите на различните зодии. Прегърнете Металния плъх и го оставете да ви води и помага по пътя на успеха ви през новата 2020 година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати