Разсекретяването на НЛО може да спаси Земята

Разсекретяването на НЛО може да спаси Земята

В днешни дни тези, които се съмняват в съществуването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), все повече и повече намаляват. Свидетелствата на хора, сблъскали по някакъв начин с извънземен разум, набъбват с всеки изминал ден.

Ако се обърнем към историята, данни за визити на чуждоземци фигурират още от праисторически времена. За това са написани десетки книги, научни трудове и статии. Според някои изследователи на шумерите, човечеството като цяло е резултат от генетична модификация и се е озовало на планетата, донесено от друга цивилизация.

В новата история на света, регулярни срещи с инопланетяни имат правителствата на Америка и Русия. На територията на Америка се намира известната "Зона 51". Това е американски свръхсекретен военен полигон, разположен в местността Грум Лейк между градчетата Аламо и Рейчъл в южна Невада, на около 90 мили от Лас Вегас. Едни от основните дейности в зоната са проектиране, създаване на нови летателни апарати и пробни полети с тях, както и изучаване на чужди военни самолети, хеликоптери и оръжия.

Това, което се извършва в Зоната, се пази в дълбока тайна. Така постепенно възникват различни конспиративни теории. Най-популярната от тях е, че правителството изучава катастрофирали извънземни космически кораби и други НЛО, както и извънземни същества.

Да си припомним и НЛО-то, което катастрофира в град Розуел. През февруари 1947 година там е намерен разбит космически кораб, пилотиран от разумни същества с напълно непонятна за нас култура. Всичко това е документирано. Смята се, че труповете на извънземните са запазени и се намират в Лос Аламос, Ню Мексико.

Получените от 1947 г. насам сведения за НЛО са твърде много. Между януари 1947 г. и декември 1952 г. са открити още 16 разбити извънземни кораба, 65 тела на извънземни и 1 жив извънземен, който оцелява след катастрофа. От тези инциденти 13 стават в границите на САЩ, а 3 в чужди страни - Норвегия и Мексико.

Разсекретяването на НЛО може да спаси Земята

Защо обаче правителствата укриват информацията и своите открития, свързани с представителите на други цивилизации? Представете си, че в прайтайма телевизионното предаване прекъсва и говорителката съобщава: "В момента със Земята влязоха в контакт представители на друга цивилизация от съзвездието Орион! ".

При тази вест някои хора просто ще припаднат. Други ще излязат с лозунги "Орионци, стойте далеч от Земята! " или "Земя - за земляните! ". Умните песимистите веднага ще запододозрят, че чужденцие кроят инвазия на земята или в най-добрия случай - целят да подчинят под своята власт хората. А оптимистите ще посрещнат "зелените човечета" като мирни гости. Но дали ще се прави?

По прогнози на ООН от година на година качеството на живот на Земята започва да пада. Тази ситуация би могла да се коригира или чрез Световно правителство или с помощта на братя по разум от Космоса. Така например през 2050 година според мрачните прогнози на Земята ще има 9 милиарда души. За намаляващите запаси от петрол и природен газ всички са чували, нали? А тяхното изчерпване води след себе си редица последствия. Учените прогнозират, че през първата половина на ХХI век по целия свят ще бъдат построени толкова здания, колкото в цялата история на човечеството. След което ще бъде актуален въпросът: А сега откъде дърво, глина, пясък и всички други строителни материали?

Британски учен Джаред Даймънд счита, че по времето на цивилизацията на маите, те са били изправени пред същите предизвикателствата, пред които съвременното човечеството. Не са успели да ги решат и затова са се погубили.

Можем ли да да си представим, че Земята е далечен остров в океана на Космоса? И някой ден е възможно на брега ни да се появят галактически гости, които да ни научат как да почистим атмосферата, да контролираме времето, да ни подарят вечен двигател и да ни "светнат" за разни други блага, дело на своята по-висша цивилизация.

Разсекретяването на НЛО може да спаси Земята

"Аз вярвам, че чужденците ще ни помогнат. Ако се съди по древните хроники, зелените човечета не са посещавали земята толкова често, колкото сега. През ХХ век доказателства за НЛО са невероятно много. И все пак те не се намесват в нашите работи, защото най-вероятно все още не сме доближили до критичната точка, в която смъртта на нашата цивилизацията вече ще е неизбежна", смята координаторът в Международния съюз за НЛО Алексей Никитенко.

На свой ред бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелле препоръчва правителствата по целия свят да започнат да разсекретяват и използват извънземните технологии на катастрофирали летящи обекти.

Космически кораби на извънземните са пропътували големи разстояния, за да достигнат до Земята. В този ред на мисли те трябва да са оборудвани с усъвършенствани системи за придвижване, смята Хелле. Извънземната технология може да бъде алтернатива на петрола и природния газ, например.

"Правителствата трябва да разкрият това, което знаят. Смятам, че тайните, които крият, могат да спасят нашата планета", допълва канадският политик.

Самият Пол Хелле шокира канадците през септември 2005 година като заяви, че веднъж е видял НЛО със собствените си очи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ЕСТЕФИ
ЕСТЕФИ
21.11.2015 12:40
20.11. СРЕЩУ 21.11.2015 Тази нощ имах видение хиляди кораби в нощното небе ,страшна война ,която се водеше там ..... битка на исполини ,която се изсипа на земята ...беше ужасно ...не само ние водим войни .....войната на световете е факт и аз го ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ
0
0
диана кирова
диана кирова
22.07.2011 10:12
А не си ли струва да сме искренни със себе си и да признаем, че летящата чиния от розуел са я съборили нарочно, а и другото, че ние нито сме толкова умни, нито толкова напреднали за колкото се изкарваме за да се заинтересуват извънземните от умовете ни и напредъка ни. Вече 65 години от розуел, те идват да проверят до къде сме стигнали в развитието си, а ние сваляме корабите им и изтребваме пилотите им. Вие как бихте постъпили с нация, която ти избива пилотите и сваля корабите ти. Чудно ми е, че още ни търпят за тези 65 години. И като се замисля, ние трябва да сме техни деца, но техните много по - лоши деца и копия, на които те още прощават и обичат, защото нали на едно малко дете, което още е непораснало, недостатъчно развито за да може да се справи само родителите му помагат да си стъпи на краката. Само се страхувам, че нашето израстване приема лош обрат и се изправяме срещу мама и татко и може скоро да получим някой як шамар за отрезвяване. И дано минем само с шамара, дано не решат да ни смачкат от бой или просто да си кажат, че децата които са създали за нищо не стават и да решат да махнат от лицето на земята децата, които посягат на родителите си. Аз съм една от хилядите кръщелници на калиманка ВАНГЯ и помня, че като я питахме за извънземните тя ни беше казала, добри са, търпеливи са и искат да правят добро, но ние сме лоши керко, лажем, мажем, краднем, избиваме се. Дано са по търпеливи оти сме керати и не заслужаваме доброто дето получаваме. Казваше, че там откъдето те идват ние сме просто прах и пепел, и че тези дето одиха на луната не ви казаха нищо и просено зръно не ви казаха да знаете. За това си мисля, че скоро може да спрем да бъдем и да съществуваме, ако няма промяна за добро, която ония там горе да приемат като наше развитие и прогрес. Калимана казваше, че ние сме само прах и пепел. Да помислим колко лесно можем да бъдем издухани, въпреки всичките ни оръжия и самолети и бомби. Да бъдем по - добри за да се обичаме и харесваме самите ние, тогава може би ще ни харесат и ония горе и ще ни помогнат да няма болести и смърт и да се развием до по - висше ниво на следващият си етап. Дано не се стигне до там да ни изтребят и изметат като прах и пепел.
1
0
secret
secret
08.04.2011 11:47
Най-вероятно е така. Иска ми се наистина човечеството да осъществи контакт с извънземни разумни същества, но до колкото знам за правителствата ООН, НАСА и др. Сигурно веднага ще нападнат извънземните, без дори да знаят с какви намерения са! И най-добре, когато някой открие извънземно - независимо от това дали е учен или обикновен човек, след като го предаде на правителството - ок - да направят дисекция, но да върнат вс. както си е било а не да извадят вътрешностите после да ги набутат обратно и да зашият! Ами ако сънародниците на извънземните разберат ? Може да направят същото с нас.
1
0
нло
нло
02.04.2011 12:53
Учудвам се как падат НЛО-тата, сигурно от земното притегляне.
0
0