Детето зодия Везни или с асцендент Везни: Какво трябва да знаем?

дете зодия везни

Когато семейството ни порасне с един нов член, това винаги е не само предизвикателство, но и повод за щастие и много радост. С какво обаче ще промени живота ни появата на дете Везни и как да отворим сърцата си за цялата положителна енергия и очарование, които ще се нанесат в дома ни.

Зодиакалният знак и асцендентът, под които се ражда човек, в най-точна степен показват характеристиките му, неговата личност, дарбите, които може да носи, както и начинът, по който ще реагира на предизвикателствата на околната среда.

Ако сте родител, който има или вече отглежда дете, родено в периода 23 септември - 22 октомври, вече сте благословени с една артистична душичка, красива, но нерешителна, талантлива и очарователна.

Детето Везни обикновено се отличава с много привлекателен външен вид, оформени черти и открояваща се индивидуалност. Справка в хороскопа показва, че Везните се намират под нежното господство на Венера, която дарява на покровителстваните от нея красота, неустоима привлекателност и чар, на който по никакъв начин не може да се устои.

Детето от зодия Везни обаче лесно ще извади от равновесие родителите си със своята нерешителност и невъзможност да вземе решение. То няма да знае коя е любимата му играчка, няма да може да реши кои дрехи иска да облече или коя е любимата му книжка.

дете с асцедент везни

Затова вместо да му давате свободата да избира, с която то няма да се справи, просто нежно и внимателно насочете избора му в една или друга посока.

Нека поне за кратко вие да избирате закуската, къде да ходите да играете или какви дрехи да носи. Не се опитвайте да пришпорвате детето Везни към взимане на решение, защото Везните не харесват нито взимането на решения, нито прибързаността.

Ако твърде много притиснете дете Везни, то ще изпадне във вцепенение. И въпреки, че на вас ще ви се струва, че то просто си стои, повярвайте - то стои много внимателно обмисля някакво важно решение, което на вас би ви отнело секунди.

Не правете грешката да бъркате нерешителността на детето Везни с мързел, просто походете внимателно и мило към него, стимулирайте го само да направи избора, като с времето намалявате своята подкрепа в тази посока.

Ако искате да отглеждате здраво и щастливо дете от зодия Везни, забравете за настоятелните покани, за припрените действия или за бързите промени - грижа на възрастните е да се въздържат, за да осигурят добра среда за детето.

Колкото и да ви се струва трудно да се сдържите, не бива да забравяте, че детето везни ще вземе най-доброто решение. Представителите на зодия везни търсят винаги най-доброто и справедливо за всички решение и го намират рано или късно, в техния случай - късно.

шастливи деца

Когато отглеждате дете Везни, трябва да сте на една вълна с него и да се опитате да усетите нуждата му от вътрешен синхрон с всичко в заобикалящата го среда. Детето Везни ще търси баланса в ежедневните действия, ще търси хармонията в цветовете в детската стая и подредените и спретнати дрешки в гардеробчето.

Нежната и ранимата душа на дете Везни говорят за това, че е добре всячески да му спестите филми, със сцени на насилие, заложете на научно-популярни филми, пастелени тонове и уютна семейна обстановка.

Момиченцата Везни ще имат нужда от специални грижи за външния вид още от малки, защото ще бъдат едни суетни кукли, докато за момченцата Везни от съществено значение ще бъдат техните лични моменти на бездействие и самовглъбяване.

По правило децата Везни са умни, любопитни и отворени към света. Имат изявени творчески способности, които обаче може да имат нужда от внимателно насърчаване.

Ако детето ви не е зодия Везни, но асцендентът му е Везни, то може да очаквате типичните положителни черти на неговата зодия да бъдат подчертани, да е надарено с допълнително обаяние и чар.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати