Как да узнаете кога ще се омъжите

Как да узнаете кога ще се омъжите

Ако все още не сте семейни, сигурно тайничко си мислите когато ли късметът ще ви се усмихне и на вас? Предлагаме ви няколко гадания, които ще ви подскажат кой ще е вашият жених.

Гадаене с грах - нужна ви е шушулка с девет грахчета в нея. Завърgете я на бял конец и я оставете да виiи над входната врата. Този мъж, който не е член на вашето семейство и пръв влезе в дома ви, ще стане ваш съпруг не по-късно от една година.

Гадаене с червена роза - трябва да откъснете разцъфнала през юни роза, но не по-късно от седем часа сутринта. Разкъсайте отделните листенца на цвета и ги поставете в бял плик. Запечатайте го с восък, върху който оставете отпечатък от палеца на лявата си ръка. Поставете плика под възглавницата и се опитайте да запомните съня, който ще сънувате през нощта.

Ако ви се присънят вода, поле, цветя, планини, деца, родители, сребро, Луна, ще се омъжите в рамките на една година. Ако сте видяли в съня си великани, зверове, птици, риба, слънце, ви чака сватба, но до 5 години. Ако видите злато, камбани, буря или войник - това е лошо предзнаменование, тъй като в този случай може да остане стара мома.

Гадаене с кукувица - сутрин рано трябва да се заслушате в кукането на кукувицата. Задайте си въпроса "Кукувичке, кукувичке, колко години остават до моята сватбата? ". Колко пъти изкука след това, след толкова години ще минете под венчило.

Гадаене с огледало и Луната - този ритуал е най-добре да се прави вечерта или в нощта на Богоявление. Вземете огледало и отидете до езеро или река. Изчакайте Луната да се появи на небето. Когато се издигне достатъчно високо, насочете огледалото към водата в такава позиция, в която да виждате в него не само на Луната, но и нейното отражение във водата. Пребройте луните в огледалото. Колкото са те, толкова години остават до вашата сватба.

Гадаене с вишневи или черешови костилки - това е много известно гадание в Русия. Съберете голям брой костилки и ги поставете в съд. Започнете да ги вадите една по една, като си повтаряте "Тази година, следващата година, някъде, никога". На тази дума, на която извади от съда и последната костилка, ще узнаете дали и кога ще се омъжите. Същото може да се направи с венчелистчета на маргаритка.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 9
3 10
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Моника
Моника
17.08.2015 14:07
Глупости и то големи :)Кога ще се ожениш или омъжиш.хахаха
1
0
Купи си буквар
Купи си буквар
12.02.2015 12:24
Когато започнеш да пишеш грамотно!!!!
13
0
димитрина
димитрина
08.08.2013 01:41
кога штесе омъжа за приятелятми
0
9