Знаците, които починалите ни близки ни изпращат от рая

починали близки

Рано или късно всеки се среща със загубата на близък човек в живота си. Това са едни от най-тежките моменти. Именно през тях ние или започваме да вярваме, или изцяло губим вярата си във всичко отвъд рационалното. Дълбоко в себе си обаче дори и най-невярващите търсят знаци – че живот след смъртта има, че близкият им е до тях и ги подкрепя, че им праща знаци, които показват, че е добре и мисли за тях дори и в света, който не можем да видим.

Чудите се дали някои от случващите се в ежедневието ви събития са знаци от рая?

Електричеството, например, може да е такъв знак. Според изследователи на живота след смъртта, починалите близки ни изпращат сигнали именно благодарение на него, затова трябва да обръщаме повече внимание на странните сигнали от радиото, например. Единственото, което близкият ви иска да постигне, е вие да знаете, че той или тя е тук в момента. Не бива да се страхувате, ако забелязвате смущения.

Понякога близките ви ще опитат да комуникират с вас и чрез аромати. Доказано е, че човешкото обоняние е сетивото, което най-силно умее да връща забравени спомени. Това може да е миризма на парфюм, идваща сякаш от нищото; миризма на цветя. Ако близкият ви е бил пушач приживе, това може да е дори миризма на цигари.

В някои случаи близките могат да се явяват и под формата на животни. Как обаче можете да знаете дали животното пред вас е знак? Ще забележите, че това животно се държи по странен начин. Може да ви гледа, може да иска да го галите, може да ви следва дълго време.

дух

В някои случаи близките ни могат да ни изпращат знаци и под формата на числа. Ако започнете да забелязвате повтарящи се числа или специфични комбинации от цифри, ако това се случва ежедневно, то приемете това като знак. Това означава подкрепа, любов и потвърждение, че животът ви се движи в правилната посока.

Знаците от починалите близки могат да дойдат и под формата на сънища. Понеже това е формата, в която подсъзнанието ни е най-отворено, този начин за комуникация се използва често. Сънищата могат да са буквални или преносни. Това, което ги различава от всички останали - близкият ви изглежда щастлив, спокоен и красив.

Идва в красива обстановка - такава, която ви е позната и ви носи спокойствие или пък сред природата. Ще ги познаете по това, че просто знаете, че близкият ви е дошъл в съня ви, за да ви посети, защото сте му липсвали. Не се плашете, а бъдете щастливи, че имате шанс да комуникирате с тях, макар и по този начин.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати