Гадаене според цифрите на телефонния ви номер

гадаене с цифри от телефона

Това е гледанка, подобна на тази с името на човек, само че този път става дума за телефонния ви номер. Принципът е същият – събирате цифрите, докато се получи едноцифрено число. Всяко има свое значение. Според примера, даден по-долу, вижте какво послание носи вашият номер!

Пример: 0878 36 51 02 = 0+8+7+8+3+6+5+1+0+3=41=4+1=5.

Посланията, които носят числата:

1 – номер, чрез който можете успешно да създавате нови контакти, делови отношения, благоприятни сделки. Подходящ за ново начинание и разрешаване на проблеми.

2 – номер, носещ хармония и успехи след себе си. По-подходящ е за получаването на обаждания, отколкото осъществяването на такива от него. Носи добри новини на собственика си.

3 – най-добрият номер за уговаряне на различни срещи – лични, делови, свързани с пътувания, работа, хоби и т.н. Подходящ е за динамичното ежедневие и сфери, свързани с шоубизнес, търговия, реклама и други творчески професии.

значение на числото 4 в гадаенето

4 – подходящ за уреждате на ремонтни дейности и всичко, насочено към труд. Хубаво е да не се ползва за по-важни дела, от които зависи успехът ви, както и са организирането на различни срещи.

5 – не се препоръчва разчистване на сметки, в това число и разрешаване на любовни проблеми. Хубаво е по този номер да се съобщават добре обмислени решения, тъй като резултатите не закъсняват.

6 – с този номер трябва да се внимава и да не се правят не добре обмислени действия. Благоприятен е за решаване на проблеми от всякакво естество, както и такива, свързани със семейството. Подходящ за лични цели.

7 – подходящ е бизнес дела, уговаряне на срещи, преговори за сделки и сътрудничество. Особено препоръчителен за сферите на научните изследвания и философията.

8 – номер за уреждане на финансови отношения и всичко, свързано с тях. Подходящ за областта на търговията и укрепване на авторитета пред обществото. Препоръчва се при вземане на важни решение за увенчаването им с успех.

9 – подходящ за всякакви разговори и начинания, най-вече свързани с финанси. Поставяне на добро и успешно бизнес начало, осъществява на важни връзки и създаване на ценни контакти.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати